REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Su LTV projektu „Aistringi šokiai. Jurijaus Smorigino šokių mokykla“ atsisveikino dar du dalyviai – Goda Denapienė ir Marius Zaveckas, paskutinėje laidoje neįveikę tango išbandymų. Tokį verdiktą paskelbė projekto choreografas ir arbitras Jurijus Smoriginas. Dėl projekto didžiojo prizo – galimybės pasirodyti didžiojoje scenoje iš dvylikos dalyvių liko kovoti aštuoni.

REKLAMA
REKLAMA





Marius ir Karolina, LRT nuotr.

Atvėsus tango aistroms, ateinantį penktadienį dalyviai bus išbandomi lyrika. Jiems teks susirungti atliekant penkias lyriškojo „Baltaragio malūno“ kompozicijas. Kazio Borutos „Baltaragio malūnas“ – bene muzikaliausias lietuvių literatūros kūrinys, aštuntajame dešimtmetyje įsikūnijęs Arūno Žebriūno „Velnio nuotakoje“, kurią iki šiol daugelis vadina vienu geriausių visų laikų lietuvių filmu. Prieš kelerius metus „Velnio nuotaka“ atgaivinta ir „Siemens“ arenoje.

REKLAMA

Šįkart amžinąją dievo ir velnio kovą atskleisti pabandys Jurijus Smoriginas ir jo mokiniai LTV didžiojoje studijoje. Ar atsispirs jie velnio gundymams? Jie – tai Karolina Rimėnaitė, Vytautas Jančiauskas, Jekaterina Zibireva, Agnius Tamulionis, Gintarė Čepukonytė, Erikas Travinas, Laura Karneckienė ir Petras Lenkutis.

Norinčius dalyvauti laidos filmavime kviečiame atvykti į Lietuvos televiziją (Konarskio 49, Vilnius) balandžio 2 dieną 18.30 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų