REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Merkurijus 2008: Dievų sąskrydis“ - jau nuo balandžio 14 dienos. Keturios dienos linksmybių, naudingų paskaitų, bendravimo su verslo pasaulio gigantais bei galingas uždaromasis vakaras „Pramogų banke“. Nepraleisk vienintelį kartą gyvenime suteikiamos progos pabūti tarp Dievų.

REKLAMA
REKLAMA

Merkurijaus dienos – tai Vilniaus universiteto Ekonomikos fakulteto šventė, organizuojama jau nuo 1976 metų. Šiais metais Merkurijus sušaukia visus verslo sektoriaus dievus ir Ekonomikos fakultete surengia „Dievų sąskrydį“. Tokia tema pasirinkta ne atsitiktinai, nes norima studentams parodyti, kokias aukštumas galima pasiekti daug ir sąžiningai mokantis, siekiant savo užsibrėžto tikslo bei naudojantis visomis gyvenimo suteiktomis galimybėmis.



Atidarymas

REKLAMA

Merkurijus ’08 studentus džiugins nuo balandžio 14 dienos, kai atidarymo vakaro metu ekonomistų bendrabučio languose tradiciškai bus įžiebtos EF raidės. Prie bendrabučio studentų lauks koncertas, kuriame koncertuos studentiškos grupės “Be laidų”, “This”, “R.P.G”, “Makas” bei vasaros fuksų stovyklą visiems primins Justas iš “Dangaus II“. Nuobodžiauti studentams neleis pasiūlytas platus spektras pramogų bei konkursų: aitvarų leidimas, gladiatorių kovos, mumijų atgaivinimas bei daugybė kitokių užvedančių ir nepamirštamų linksmybių.

REKLAMA
REKLAMA

Paskaitų ciklas

Šiemet organizatoriai siūlo apsilankyti net penkiose paskaitose bei diskusijoje. Pirmieji savo paskaitą apie tarptautinio verslo kultūrą pristatys akademinės dalies globėjai - viena iš šalyje pirmaujančių profesionalias finansines paslaugas teikiančių organizacijų Deloitte. Vėliau studentams bus pasiūlyta pažvelgti į ateitį ir sudalyvauti paskaitoje, kurioje Saulius Jovaiša iš CV-Online pabandys atskleisti perspektyvas baigus Ekonomikos fakultetą. Pirmoji diena baigsis paskaita apie tai, kaip etiketas gali atsiliepti kylant karjeros laiptais, kaip derėtų elgtis bendraujant su svarbiais verslo sektoriaus žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tokių kiekvienam verslininkui svarbių detalių studentus mokys politikas Arminas Lydeka. Kitą dieną Arnoldas Rogoznyj iš žudyk reklamą papasakos apie elektroninį verslą. Vėliau mėgstantis atviras paskaitas studentai galės apsilankyti diskusijoje tarp dėstytojų, studentų bei verslo sektoriaus atstovų, kurios tema: „Paskaitos – nauda ar našta?“. Galiausiai savo sėkmės istorijomis pasidalins pirmojo nemokamo dienraščio Lietuvoje 15min, internetinės drabužių, aksesuarų parduotuvės Open24 kavinių tinklo bei DoubleCoffee atstovai paskaitoje “Netradiciniai verslo organizavimo būdai – sėkmės istorijos”.

REKLAMA

Pramogos universitete

Merkurijaus dienos ypatingos yra ir dėl savo išskirtinų pramogų siūlomų renginio metu. Studentams bus pasiūlyta pasitikrinti savo protines žinias ir išbandyti loginį bei netradicinį mąstymą. Visą paskutinę renginio dieną studentų protus lavins stalo žaidimai “Brain games”, kuriuos perprasti reikia nemažai jėgų bei laiko. Trumpam atsipalaiduoti nuo mąstymo leis “ambrozijos valgymo” rungtis, kur varžytis galės labiausiai išalkę ir daugiausiai suvalgantys studentai. O toliau vėl prie protinių žaidimų, tokių kaip „Protmušis“ – tai intelektualinis komandinis žaidimas, kur dalyviai turės pasitelkti ne tik žinias įgautas universitete, bet ir atsiminti mokyklos laikus. Tuo pačiu metu, nelabai mėgstantys smarkiai mąstyti galės pramogauti žaisdami pokerį. Kad ir per pertraukas studentai nenuobodžiautų jie galės pažaisti kompiuterinius žaidimus per didelį ekraną.

REKLAMA

Uždarymas

Ilgai lauktas „Merkurijaus dienų“ uždaromasis vakaras vyks balandžio 17 dieną viename iš didžiausių Vilniaus naktinių klubų - „Pramogų banke“. 22h vakarą uždegs paslaptingieji ugnies dievai su savo pasirodymu „Freak show“. Toliau sceną drebins ir susirinkusius žmones savo energija užves galingieji InCulto. Apšilusius žmones toliau kaitins ir į dausas pakilti pakvies Kym Wild iš „Metal on Metal“. Vakaro dresscode: “Baltas kaip Dievas”. Labiausiai į renginį studentus kviečia informaciniai „Merkurijaus dienų“ rėmėjai www.eb.lt, 15min. bei “Studentų era”.

Merkurijaus dienas organizuoja Vilniaus universiteto Ekonomikos fakulteto Studentų atstovybė (EF SA) – tai jau ambrozijos paragavę aktyviausi EF studentai, kurie nori universitete įgautas žinias pritaikyti praktikoje. Turi patirties organizuojant renginius, nes Merkurijaus dienos yra jau antras atstovybės didelis projektas šiais metais, tikinama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų