REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Latvijos ledo ritulio čempionato finalo serijoje neseniai „auksinį“ įvartį pelnęs Liepojos „Metalurgs“ puolėjas Darius Pliskauskas atsisakė žaisti Lietuvos rinktinėje per pasaulio I diviziono B grupės čempionatą, kuris balandžio 13-19 dienomis vyks Saporo mieste Japonijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Oficialiai skelbiama, kad puolėjas atsisakė padėti rinktinei dėl asmeninių priežasčių. Vieša paslaptis, kad D. Pliskauskas pyksta ant rinktinės vyriausiojo trenerio Dmitrijaus Medvedevo, nes šis vasario pradžioje nepaėmė žaidėjo į Iššūkio taurės turnyrą Prancūzijoje. D. Medvedevas taip pasielgė todėl, kad puolėjas pažeidė drausmę ir be pateisinamos priežasties praleido treniruotę.

REKLAMA

Šiandien paskelbta ir džiugi žinia ledo ritulio gerbėjams. „Viasat“ pranešė, jog per kanalą „Viasat Sport 3“ iš Japonijos tiesiogiai transliuos visas Lietuvos rinktinės rungtynes. Anksčiau ledo ritulininkų kovas rodydavo „Tango TV“. Rungtynes komentuos Vytaras Radzevičius.

Lietuvos rinktinė į Japoniją per Helsinkį išskris šeštadienį. Prieš kelionę planuota sužaisti kontrolinį mačą Rygoje su LSPA komanda, bet latviai nesurenka žaidėjų. Todėl vienintele repeticija prieš pasaulio čempionatą taps kontrolinis mačas su vienu iš Japonijos klubų balandžio 9 dieną.

Giedrius Vitkūnas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų