REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienintelis NBA žaidžiantis kroatas Gordonas Giričekas nepadės Kroatijos vyrų krepšinio rinktinei olimpinių žaidynių atrankos turnyre Atėnuose.

REKLAMA
REKLAMA

Kroatijos spaudai G. Giričkas patvirtino savo sprendimą. „Aš tikrai nežaisiu nei Atėnuose, nei Pekine. Tikiu, kad vyrai gali iškovoti kelialapį ir jie turi neblogus šansus“, - teigė krepšininkas.

REKLAMA

Fynikso „Suns“ ekipos žaidėjui bandė skambinti Kroatijos krepšinio federacijos atstovai, tačiau G.Giričekas sakė, kad tai yra jo galutinis sprendimas.

„Aš turiu vaiką ir žaidimas rinktinėje manęs nebedomina. Gyvenu devynis mėnesius JAV ir likusius tris norėčiau praleisti su savo dukterimi. Tai yra viskas, ką esu suplanavęs. Tikiu, kad federacija ir žmonės supras šį mano sprendimą ir viskas bus gerai“, - sakė 31 metų gynėjas.

REKLAMA
REKLAMA

G.Giriečkas šį sezoną NBA lygoje sužaidė 47 rungtynes. Vidutiniškai kroatas aikštelėje praleidžia po 13,5 minutės ir per jas pelno 5,1 taško.

Kroatijos rinktinės vyriausiasis treneris Jasminas Repesa atrankos turnyre taip pat turės verstis be anksčiau atsisakiusių rungtyniauti nacionalinėje komandoje Mario Kasuno ir Nikolos Vujčičiaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų