REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvusios britų ministrės pirmininkės Margaret Thatcher sūnus Markas Thatcheris per slaptą ceremoniją Gibraltare dar kartą vedė, sekmadienį rašo Londono laikraštis „Sunday Telegraph“.

REKLAMA
REKLAMA

54 metų M.Thatcheris sumainė žiedus su 42 metų Sarah Russell, su kuria draugavo trejus metus, rašo laikraštis.

REKLAMA

M.Thatcheris pernai išsiskyrė su pirmąja žmona amerikiete Diane, su kuria išgyveno 18 metų ir kuri pagimdė jam du vaikus.

Vestuvės įvyko pasirodžius žiniasklaidos pranešimams, kad Pusiaujo Gvinėja sieks M.Thatcherio arešto pagal tarptautinį arešto orderį dėl kaltinimų, kad jis dalyvavo bandant įvykdyti perversmą šioje Vakarų Afrikos valstybėje.

M.Thatcheris nekreipė dėmesio į Pusiaujo Gvinėjos bandymus jį areštuoti. Jis visada neigė, kad dalyvavo sąmoksle ar sąmoningai finansavo tą nesėkmingą 2004 metų perversmą.

REKLAMA
REKLAMA

Pietų Afrikos Respublikos policija tais metais buvo areštavusi M.Thatcherį dėl įtarimų finansavus sąmokslą, bet jis neigė bet kokius ryšius ir galiausiai sutiko sudaryti susitarimą su PAR pareigūnais.

Pusiaujo Gvinėja laiko 55 metų britų samdinį Simoną Manną, kuris prisipažino, kad rengė sąmokslą nušalinti prezidentą Teodoro Obiangą Nguemą Mbasogo, bet planas žlugo. Jam gresia kalėjimas iki gyvos galvos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų