REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Krinka sostinės savivaldybės Liberalų ir centro sąjungos narių gretos. Dar iki Seimo rinkimų savivaldybės dangoraižį apleis du nariai.

REKLAMA
REKLAMA

Iš devynių savivaldybės frakcijos narių pirmasis jos gretas paliko liberalcentristų partijos pirmininkas Artūras Zuokas. Iš jo mandatas atimtas už teistumą. Jo vietą taryboje pagal rinkimų sąrašą užims jo partietis Kęstutis Nėnius.

REKLAMA

Paskui vadą ketina pasitraukti ir dalis frakcijos narių. Apie galimybę palikti Vilniaus miesto tarybą svarsto ilgametė jos narė liberalcentristė Rita Dapkutė-Lumbienė. Trečią kadenciją miesto problemas sprendžianti politikė tikino nebeturinti tiek entuziazmo, rašo dienraštis „Vilniaus diena“.

„Manau, kad būtų teisinga vietą užleisti kitam partijos nariui, kuris turėtų daugiau ugnelės, galėtų daryti patriotinius darbelius. Pati niekada savo gyvenimo nesiejau su politika, bet taip jau atsitiko, kad joje atsidūriau. Dabar manau, kad atėjo metas pagyventi sau“, - motyvus vardijo R.Dapkutė-Lumbienė.

REKLAMA
REKLAMA

Galutinį sprendimą, išeiti ar ne, politikė ketina priimti per porą savaičių.

Pasklido gandas, kad iki Seimo rinkimų dėl didelio užimtumo ketina trauktis ir frakcijos seniūnas Algimantas Vakarinas, šiuo metu einantis ir vidaus reikalų viceministro pareigas. Pats politikas gandą paneigė.

Prabilta, kad kartu išeiti ketina dar du nariai: Darius Maskoliūnas ir kultūros veikėja, partijai priklausanti Zita Kelmickaitė, tačiau jie gandą taip pat neigia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų