REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

G. Kirkilas teigia sulaukęs partiečių palaikymo

Penktadienio vakarą po pasitarimo su LSDP skyrių pirmininkais premjeras G. Kirkilas pareiškė, kad sulaukė jų paramos. „Visi parėmė vieningai. Visi, kurie kalbėjo, liepė neatsistatydinti“, – teigė premjeras.

REKLAMA
REKLAMA

„Pats pasakiau, kadangi Vytenis (Andriukaitis – Balsas.lt) čia kelia klausimą ir dar ten kažkas burzgia, tai sakau - pasakykit. Man tai tas pats, aš tik ir laukiu į žvejybą išvažiuoti. Bet sakė dar traukimas lydekų neprasidėjo“, – linksmai pasakojo G. Kirkilas.

REKLAMA

Vyriausybės vadovas taip pat neatmetė galimybės, kad klausimas dėl jo atsistatydinimo dar bus keliamas šeštadienį vyksiančiuose LSDP prezidiumo ir tarybos posėdžiuose.

Tačiau atsistatydinti pats G. Kirkilas nežada. „Aš per daug atsakomybės turiu, nedarau tokių žingsnių. Dėl savo paties kokių nors asmeninių ar ne asmeninių ambicijų. Bet šiaip jau lengviau būtų“ – sakė jis.

Penktadienį Vytenis Andriukaitis G. Kirkilui pasiūlė nesivelti į Seime jam rengiamą interpeliaciją, tačiau nekonkretizavo, ką turi galvoje. Jis neatsakė į klausimą, šį siūlymą reikėtų suprasti kaip raginimą atsistatydinti.

REKLAMA
REKLAMA

„Vilmorus“ apklausos duomenimis, vasarį dešimtoje vietoje buvęs socialdemokratų lyderis G.Kirkilas kovą atsidūrė už dešimtuko ribų - jo populiarumas nuo 3,2 proc. smuko iki 1,9 proc.

LSDP garbės pirmininkas Algirdas Brazauskas katastrofiškus premjero reitingus taip pat susiejo su partijos reitingų kritimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų