REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos televizijoje veikianti Jurijaus Smorigino šokių mokykla palieka Lietuvą ir trumpam persikelia į tango tėvynę Argentiną. Šį penktadienį vienintelis Lietuvoje moderniojo šokio televizijos projektas „Aistringi šokiai“ pristatys penkias tango kompozicijas.

REKLAMA
REKLAMA

Laidos „Aistringi šokiai“ vedėjas Marius Jampolskis

Kas iš dalyvių užsidegs didžiausia tango aistra ir sugebės ją perduoti kandžiajai komisijai? Joje šįkart – tituluočiausias Lietuvos sportinių šokių šokėjas Andrius Kandelis, choreografas ir renginių režisierius Vygantas Kazlauskas bei šokių studijos „KDK“ vadovė Rasa Dekerytė.

REKLAMA

Du iš dešimties dalyvių (penkių merginų ir penkių vaikinų) bus priversti palikti projektą. Kas kris už borto, nuspręs jų mokytojas Jurijus Smoriginas. Du dalyviai – Indrė Liveikytė ir Darius Mačernius – paliko „šokių mokyklą“ praėjusį mėnesį. 

Keturi didžiausią pažangą padarę šokėjai įgis teisę pasirodyti su profesionaliais šokėjais sezono pabaigą vainikuosiančiame pirmajame Lietuvos televizijos istorijoje miuzikle „Aistringi šokiai“.

Argentinietiškas tango ir kunkuliuojančios aistros dėl teisės išlikti – LTV projekte „Aistringi šokiai. Jurijaus Smorigino šokių mokykla“  jau šį penktadienį 18.45 val. Vedėjas Marius Jampolskis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų