REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį penktadienį „Mano vestuvės per LNK“ sutuoktinių porai iš Elektrėnų krės iš koto verčiančių pokštų.

REKLAMA
REKLAMA

Elektrėnuose tuokėsi 24 metų Socialinės edukologijos studentė Rasa Bernotaitė iš Kauno ir 21 metų elektrėniškis brigadininkas Tomas Žilinskas.

REKLAMA

Autobusiuku važiuodami fotografuotis į Trakus, šventės dalyviai pastebėjo iš savo transporto priemonės kylančius dūmus. Sustojo. Kur buvęs kur nebuvęs, staiga prisistatė inspektorius Dobrovolskis. Jam kilo įtarimų, kad vairuotojas gali būti išgėręs. Pareigūnas sėdo ant dviračio ir įsakė vestuvininkams sekti paskui jį į artimiausią policijos nuovadą. Linksmai vestuvininkai nusprendė, kad vestuvės svarbiau už įstatymą ir... pabėgo!

REKLAMA
REKLAMA

Pagaliau visa svita atvyko į Trakus. Tačiau pokštai nesibaigė. Pasirodo, Trakų pilis paskelbta nacionaline vertybe ir esą norint prie jos nusifotografuoti, reikia sumokėti po du eurus viešajai įmonei „Tvarka“. Ar panorės jaunimas atverti piniginę neaiškiai įmonei, paaiškės laidoje.

Tačiau labiausiai vestuvių svečius ir jaunuosius nustebino staigmena, kurią jie išvydo atvykę „baliavoti“ į sodybą. Prisistatė vietinis „biznierius“ Svajūnas. Jis paruošė šventės dalyviams staigmeną ir padovanojo karvę. Esą dovana - nuo seniūno, kuris tokiu būdu norįs paskatinti jauną šeimą nepalikti kaimo. Puiki dovana, bet ją reikia pamelžti. Svajūnas gali tai padaryti, bet tik ne už dyką...

Kas užsakė vestuvių pokštus jauniesiems ir kas melžė karvę, pamatysime šį penktadienį, 19.10 val., per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų