REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimas ketvirtadienį nepritarė siekiams sudaryti parlamentines komisijas. Valdantieji Seime reikalavo sudaryti laikinąją komisiją, tirsiančią „Leo LT“ projektui nepritariančių konservatorių ir „Tvarkos ir Teisingumo“ partijų bei jų vadovų ryšius bei išaiškinti juos neva bandžiusius paveikti asmenis. Opozicija teigė, jog tai yra tik valdančiųjų kerštas ir bauginimas.

REKLAMA
REKLAMA

Nepritarta ir siūlymui sudaryti komisiją, kuri tirtų galimas grėsmes nacionaliniam saugumui, kurią siūlė sudaryti partija Tvarka ir teisingumas. Ši komisija būtų turėjusi išsiaiškinti Gedimino Kirkilo sudarymo aplinkybes.

REKLAMA

Spaudoje neseniai pasirodė informacija, esą prieš pasitraukiant buvusiam premjerui A. M. Brazauskui ir skiriant G. Kirkilą vyko slapti pasitarimai, kuriuose dalyvavo rusiškų dujų tarpininkės „Dujotekanos“ vadovas Rimantas Stonys ir Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto (VU TSPMI) direktorius Raimundas Lopata.. Teigta, esą ten ir nutarta suformuoti vyriausybę, kuri būtų palanki minėtai įmonei bei su ja siejamai vadinamųjų “valstybininkų" grupuotei.

Parlamentarai nepritarė nei vienam iš siūlymų. Komentuodamas tokį sprendimą deputatas Julius Veselka pareiškė padaręs išvadą, jog abi pusės yra gavusios "atkatus" ir tik imituoja tarpusavio kovą.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų