REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dauguma lietuvaičių Jungtines Amerikos Valstijas vadina svajonių šalimi. Visada žavinga tamsiaplaukė „Paparacai.lt” vedėja Giedrė Rusytė taip pat seniai troško aplankyti šią už Atlanto įsikūrusią šalį.

REKLAMA
REKLAMA

„Visi vis nuvažiuoja į Ameriką, parsiveža daug įspūdžių. Aš taip pat šią šalį noriu aplankyti. Pasitaikė puiki proga, todėl ilgai nemąsčiusi nusprendžiau prasiblaškyti”, – paklausta apie planuojamą trumpą kelionę pasakoja Giedrė.

REKLAMA

„Paparacai.lt” vedėja į Floridos valstijos Majamio miestą važiuoja ne tik prasiblaškyti, pasigrožėti palmėmis ir auksiniais paplūdimiais, ją veja ir malonūs darbo reikalai.

„Iš tiesų važiuoju tik aštuoniom dienom į planuotą konferenciją, taip pat reikės keletą modelių atrankų aplankyti. Aišku, ir į Atlantik Sitį nulėksime, žymiąją krokodilų fermą aplankysim”, – sako Giedrė.

„Paparacai.lt” vedėjos gyvenime šiuo metu vieni įvykiai veja kitus – vos tik grįžusi iš kelionės Giedrė skubės į balandžio 1-ąją Šiaulių arenoje įvyksiančią „Auksinių svogūnų 2008” apdovanojimų ceremoniją, kurioje kartu su A. Valinsku ir V. Šapranausku diriguos humoro renginio paradui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų