REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus apygardos teismas nagrinės baudžiamąją bylą, kurioje 43 metų vilnietės sūnus su draugu įtariami nužudę 34 metų vyrą. Nužudytasis buvo moters sugyventinis.

REKLAMA
REKLAMA

Nusikaltimą pareigūnams pavyko atskleisti praėjus 3 metams po įvykio, kai miške atsitiktinai buvo surasti nužudytojo palaikai.

REKLAMA

Pasak Vilniaus apygardos prokuratūros pranešimo, kaltinimai dėl tyčinio nužudymo pareikšti dviem jauniems vyrams, kurie nusikaltimo padarymo metu buvo nepilnamečiai.

Maršrutinio mikroautobuso vairuotoju dirbęs 34 metų R.Ž. buvo nužudytas 2004-ųjų birželio 24-sios vakarą sodo namelyje. Įtariama, kad sugyventinės sūnus su bendru sudavė jam svarmenimis, o paskui pasmaugė.

Vėliau aukos kūnas buvo suvyniotas į kilimą, išvežtas į mišką ir užkastas. Pasisavinus nužudytojo banko kortelę, iš sąskaitos buvo paimta pinigų.

REKLAMA
REKLAMA

Po dviejų mėnesių dėl dingusio vilniečio į Vilniaus miesto policijos komisariatą kreipėsi jo teta. Buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl dingimo be žinios.

Praėjus beveik trims metams nuo R.Ž. dingimo, t.y. 2007 metų gegužės mėnesį, šalia Vilniaus, Rukainių seniūnijoje, Migūnų girininkijos miškelyje, Vilniaus rajono gyventojas atsitiktinai aptiko žmogaus kaulus ir apie tai informavo policijos pareigūnus.

Mykolo Romerio universiteto teismo medicinos instituto Serologijos ir DNR laboratorijos specialistai nustatė, kad tai beveik prieš trejus metus dingusio R.Ž. palaikai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nustačius jo asmenybę bei gavus teismo medicinos ekspertų išvadas, kad R.Ž. buvo nužudytas, policijos pareigūnai po kelių mėnesių nustatė įtariamuosius.

Vilniečiams A.V., I.B., pastarojo motinai T.B. ir 44 metų V.S. Vilniaus rajono apylinkės teismas skyrė kardomąją priemonę suėmimą.

Pagrindiniai įtariamieji dėl nužudymo, nusikaltimo metu buvę nepilnamečiai A.V. ir I.B., teismo laukia Lukiškių tardymo izoliatoriuje - kalėjime.

Šių metų vasario mėnesį vilnietei T.B. ir jos draugui V.S. kardomoji priemonė suėmimas buvo pakeistas į rašytinį pasižadėjimą neišvykti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų