REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LNK „Le Broniaus šou“ šį ketvirtadienį, 20.45 val., bus daug muzikos. Ir ne tik todėl, kad Ferdinandas sutaisė juostinį magnetofoną „Vilma“. Apie muziką kalbės laidos svečiai – Aistė Pilvelytė ir Romas Bubnelis. Taip taip, tas pats, kuris dainuoja su Aiste duetu.

REKLAMA
REKLAMA

Aistė Pilvelytė prisipažins, kad nemoka pilvakalbystės meno, nors pavardė ją lyg ir įpareigoja. Kadangi Aistės tėvas yra laikraščio leidėjas, tai bus diskutuojama, ar lengviau prasimušti šou versle, turint įtakingą tėtį? Ir ar sunku buvo Aistei, nes ji tokio tėčio neturi? Taip pat viešumon išlįs faktai, kad Aistė yra ištekėjusi ir turi Briedį. Le Bronius ją sugėdins, sakydamas, kad jei jau vyrui statai ragus, bent po to neprasivardžiuok.

REKLAMA

Aistė yra daugiausiai kartų „Eurovizijos“ atrankoje pralaimėjusi atlikėja Lietuvoje. O pastarosios nacionalinės „Eurovizijos“ nugalėtojas Jeronimas Milius anksčiau dainavo Aistei pritariančiuoju vokalu. Aistė dabar dainuos Jeronimui nepritariančiuoju vokalu. Nebus apsieita ir be kaltinimų, kad Aistė kopijuoja ukrainiečių atlikėją Ruslaną. Juk tai, kad Aistė bando patekti į Ukrainos Radą, daug ką įrodo.

Kitas laidos svečias – Romas Bubnelis. Verslininkas, aludaris, vestuvių muzikantas, buvęs oligarchas ir kartais kalinys. Kažkada šis vyras buvo vienas turtingiausių Lietuvos žmonių. Turėjo savo banką. Deja, padėjo indėlį į tą savo banką. Paskui sėdėjo kalėjime, kur surado daug draugų. Išėjęs į laisvę, dirbo kapinių prižiūrėtoju, paskui fotografu, vėliau ėmė virti alų Šiauliuose. Žodžiu, nieko neišsiskiriantis, eilinis banalų gyvenimą gyvenantis tipas. Bet reikia ir tokius laidoje parodyti.

Beje, R. Bubnelis yra pirmojo Lietuvoje komercinio televizijos kanalo įkūrėjas. To paties, kuris vėliau virto LNK. R. Bubnelis sakė, kad labai gailisi, matydamas, kokį monstrą tada užsuko. Bet tą vietą mes iškirpsim.

„Le Broniaus šou“ – ketvirtadienį, 20.45 val., per „LitPoliinter“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų