REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valstybinė mokesčių inspekcija prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos (toliau – VMI) informuoja, kad institucijos interneto svetainėje ir Elektroninio deklaravimo sistemoje paskelbtos instrukcijos, padėsiančios ne tik greičiau deklaruoti pajamas, bet ir užpildyti prašymus skirti paramą elektroniniu būdu.

REKLAMA
REKLAMA

„Praėjusiais metais e. būdu pajamas deklaravusių mokesčių mokėtojų atsiliepimai apie sukurtą instrukciją „žingsnis po žingsnio“ buvo teigiami, todėl šiemet VMI specialistai ne tik ją atnaujino, bet ir sukūrė dar vieną, prašymams skirti paramą, instrukciją. Jose detaliai, „žingsnis po žingsnio“ aiškinama, kokius veiksmus turi atlikti gyventojai, norintys pateikti deklaraciją ar prašymą, naudojantis mokesčių inspekcijos Elektroninio deklaravimo sistema“,- pasakoja VMI prie FM Paslaugų mokesčių mokėtojams departamento direktorė Stasė Aliukonytė - Šnirienė.

REKLAMA

Instrukcijas galima rasti VMI interneto svetainėje ir Elektroninio deklaravimo sistemoje adresais:


http://www.vmi.lt/lt/?itemId=100457362


http://www.vmi.lt/lt/index.aspx?itemId=100457531


http://deklaravimas.vmi.lt/PublicPages.aspx?ID=0



VMI primena, kad gyventojų pajamų mokesčio ir turto deklaracijas, o taip pat prašymus iki 2 proc. nuo savo sumokėto gyventojų pajamų mokesčio paramai skirti reikia pateikti iki gegužės 6 dienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų