REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prancūzijos prabangių prekių gamintoja „Louis Vuitton“ laimėjo bylą prieš Kinijoje įsikūrusį viešbutį, kuris nuomojo patalpas parduotuvei, prekiaujančiai suklastotais produktais su Prancūzijos bendrovės logotipu, antradienį pranešė Kinijos žiniasklaida.

REKLAMA
REKLAMA

Teismas, esantis Donguano mieste, pietinėje Guangdongo provincijoje, skyrė viešbučiui ir parduotuvės savininkui 100 000 juanių (14 000 JAV dolerių) baudą, kaip kompensaciją „Louis Vuitton“, pranešė „Xinhua“ naujienų agentūra.

REKLAMA

Teismas taip pat įsakė parduotuvei ir viešbučiui, kuris kiekvieną mėnesį gaudavo 20 000 juanių už nuomojamas patalpas, liautis pardavinėti prekes ir sunaikinti visas likusias, sakoma pranešime.

Tačiau teismas nesutiko su prancūzų bendrovės reikalavimu sumokėti 500 000 juanių kompensaciją iš viešbučio ir paskelbti viešą atsiprašymą žiniasklaidoje, teigdamas, kad viešbutis nepakenkė visai „Louis Vuitton“ rinkai.

Remiantis Kinijos sostinės teismo šaltiniais, Prancūzijos bendrovė laimėjo dar vieną bylą prieš Kinijos rankinių gamintoją Pekine, kuris kopijavo bendrovės prekinį ženklą, praneša „Xinhua“.

Šį rankinių gamintoją „Louis Vuitton“ 2007 metų balandį padavė į teismą.

„Xinhua“ nepraneša, kada buvo priimtas nuosprendis Pekino byloje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų