REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorė Halle Berry ir jos draugas kanadietis Gabrielis Aubry sekmadienį tapo tėvais - „Oskaro“ laureatė pagimdė mergaitę, savo tinklalapyje skelbia žurnalas „People“.

REKLAMA
REKLAMA





Informuotas šaltinis papasakojo: „3200 gramų sverianti mergaitė gimė sekmadienio rytą 10 val. 17 min. klinikoje „Cedars-Sinai“ Los Andžele. Aktorė važiavo į ligoninę du kartus, pirmuosius sąrėmius ji pajuto šeštadienį“.

REKLAMA

„Halle atvažiavo į ligoninę šeštadienį 4 val. ryto, manydama, kad gimdymas prasidėjo. Teko kiek pasinervinti, todėl jai smarkiai pakilo kraujospūdis. Ji serga diabetu, todėl tai taip pat apsunkino būklę. Gydytojai patikrino vaisiaus širdies plakimą ir viskas pasirodė gerai. Netrukus Halle kraujospūdis sumažėjo. Sąrėmiai baigėsi ir maždaug 14 val. 45 min. ji buvo išleista namo“, - pasakoja šaltinis.

Tačiau, kaip buvo sužinota, vėliau sąrėmiai sustiprėjo, ir 23 val. šeštadienį H.Berry sugrįžo į ligoninę.

REKLAMA
REKLAMA

„Halle negalėjo suvaldyti jausmų, kai ji pagaliau paėmė ant rankų savo mažą dukrelę. Ji sakė, kad viską, ką jai teko patirti, to verta. Ji verkė ir niekaip nenorėjo atiduoti kūdikio medicinos seserims. Tai buvo jaudinama scena“, - sako šaltinis.

Abiem jiems tai pirmasis vaikas. 41 metų H.Berry ir 32 metų modelis susipažino 2005 metų lapkritį, kai Los Andžele drauge pozavo „Versace“ reklamai.

H.Berry apie savo nėštumą paskelbė pernai rugsėjį, kai buvo tris mėnesius nėščia.

Koks mažylės vardas, neskelbiama, bet H.Berry atstovė sakė, kad motina „laikosi puikiai“.

Neseniai ji apie savo nėštumą kalbėjo taip: „Noriu likti nėščia amžinai“.

H.Berry, kuri savo „Oskarą“ gavo 2002 metais, už vaidmenį filme „Monstrų puota“ (Monster‘s Ball), yra įsivaikinusi savo antrojo vyro, dainininko Erico Beneto dukterį. Pora išsiskyrė 2003 metais, po mažiau nei trejus metus trukusios santuokos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų