REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bradas Pittas ir Angelina Jolie perka 850 metų senumo mūrinį namą Eigaljė miestelyje Prancūzijos Provanse, kur jie ketina persikelti prieš aktorės, laukiančios antrojo vaiko, gimdymą.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip praneša savaitraštis „US Weekly“, remdamasis nekilnojamojo turto agentūromis, istorinį pastatą, vadinamą „Mas de la Chapelle St. Sixte“ ir įvertintą 20 mln. dolerių, pora nusižiūrėjo dar pernai, bet B.Pittas nusivylė, kai sužinojo, kad jis negalės įrengti motociklų treko šalia esančiame penkių akrų sode.

REKLAMA

Tačiau dabar, kai tai tapo įmanoma, jie nusprendė nusipirkti namą, į kurį gali persikelti ir gyventi laukdami kūdikio, gimsiančio vasaros pabaigoje. Jolie motina, aktorė Marcheline Bertrand, kaip žinoma, yra kilusi iš Prancūzijos. Jolie jau veda derybas su Amerikos ligonine Paryžiuje dėl gimdymo.

Drauge su būsimu kūdikiu pora augins penkis vaikus. Jie jau turi dvi mergaites - tikrą dukterį Shiloh ir įdukrą Zaharą, taip pat įsūnius Maddoxą ir Paxą. Beje, sklando gandai, kad Angelina šįkart laukiasi dvynukų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų