REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po ketverių metų pertraukos grupė „Pikaso“ grįžta. Dovydas, Dainius ir Robertas atnaujina koncertinę veiklą ir dovanoja klausytojams dainą „Sniegas, iškritęs liepą“, kurią jau pristatė grupės „Mango“ atsisveikinimo koncertuose.

REKLAMA
REKLAMA

2004 m. pavasarį apie oficialią grupės karjeros pabaigą pranešę „Pikaso“ dainininkai sprendimu atsisveikinti su pramogų verslu nuliūdino ne vieną klausytoją.

REKLAMA

Šmaikštūs, sentimentalūs ir energingi vyrukai iš pajūrio sėkminga savo karjera visai Lietuvai buvo įrodę, jog Klaipėdoje žavios ne tik merginos, bet ir vaikinai, o hitais tapusias jų dainas „Saulė“, „Ašarėlė“, „Pravirkęs ruduo“, „Europos vidury“, „Mano lova“ iki šiol prisimena kiekvienas lietuviškos popmuzikos mėgėjas.

Anot vaikinų, mintys apie sugrįžimą jų galvose ėmė kirbėti prieš pusmetį, kai visa trijulė vėl susirinko Klaipėdoje. Kurį laiką muzikos leidybos srityje Vilniuje dirbęs Dovydas, Didžiojoje Britanijoje jėgas mėginęs Robertas ir šeimos verslu užsiėmęs Dainius – subrendę, bet lygiai taip pat kaip anksčiau neabejingi muzikai ir koncertų atmosferai – sutarė: kartą išbandęs scenos jaudulį, šiam pojūčiui neliksi abejingas niekada ir džiaugsiesi kiekvienu nauju šansu jį patirti.

REKLAMA
REKLAMA

Tad galimybė pasirodyti grupės „Mango“ atsisveikinimo koncertuose jiems tapo ne tik proga atiduoti deramą pagarbą dešimtmetį gyvavusiai dainininkių trijulei, bet ir būdu patikrinti, ar „Pikaso“ vardas publikos tebėra siejamas su nuotaikingomis dainomis, pozityvia energija ir puikiais pasirodymais.

„Nutarėme šiuose koncertuose neapsiriboti daina „Sudie“, kurią atsisveikindami buvome įrašę su mūsų gerbėja Lina, vėliau tapusia grupės „Mango“ nare. Tad vėl susirinkome studijoje ir įdainavome naują kompoziciją „Sniegas, iškritęs liepą“, kurią taip pat atlikome per pasirodymus didžiuosiuose Lietuvos miestuose. Buvo neapsakomai malonu vėl patirti, ką reiškia bendrauti su publika, spėlioti žmonių nuotaikas ir ieškoti rakto į jų širdis. Labai laukiame tolesnių koncertų!“ - sako „Pikaso“ vaikinai.

Juose klaipėdiečiai atliks dainų iš senojo savo repertuaro. Pasirinkti yra iš ko – per ketverius kūrybinės veiklos metus trijulė buvo išleidusi penkis sėkmingus albumus. „Žinoma, verstis vien senais hitais neplanuojame. Jau dabar aktyviai dirbame įrašų studijoje“, – pasakoja Dovydas, Dainius ir Robertas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų