REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos rinką pasiekė „Coca-Cola Zero“. Tai gėrimas be cukraus, orientuotas į vyrišką  20-39 metų auditoriją. Jis nepakeis „Coca-Cola Light“, bet jį papildys, kadangi „Coca-Cola Zero“ skonis yra toks pats, kaip ir įprasto „Coca-Cola“ gėrimo.

REKLAMA
REKLAMA

„Jaunimas nori visko iš karto – ir tikro skonio „Coca-Cola“, be cukraus ir kalorijų, ir naujoviško prekės ženklo kalbančio jų kalba.“, – sako „Coca-Cola“ prekės ženklo vadovė Baltijos šalims Monika Rajamäe.

REKLAMA

„The Coca-Cola Company“ pasaulio rinkai šį produktą pristatė 2005 m. ir nuo tada vis plėtė jo mėgėjų ratą. Praėjusiais metais „Zero“ apimtys išaugo tris kartus, o šalių, kuriose produktas parduodamas, skaičius nuo 18 išaugo iki 55. „Coca-Cola Zero“ sėkmę analitikai daugiausiai grindžia tuo, kad šis prekės ženklas svarbus jauniems vyriškos lyties asmenims, o tai reikli ir sunkiai pasiekiama auditorija.

„Esame gėrimų įmonė siūlanti įvairų asortimentą – gazuotus gėrimus, vandenį, šaltą arbatą (iced tea), energetinius ir sportinius gėrimus, sulčių gėrimus ir sultis – ir nuolat plėtojame savo produktus, kad jie atitiktų klientų poreikius. Praėjusių metų pabaigoje pateikėme „Bonaqua Fruits“. 2008 m. pradėjome pristatydami „Nestea Vitao“ baltąją ir raudonąją arbatas bei „Cappy“ aukščiausios kokybės sultis bei nektarus. Tačiau metai dar nesibaigė”, – sako Mariuszas Kiepas, „Coca-Cola Baltic Beverages Ltd“ direktorius.

REKLAMA
REKLAMA

„AC Nielsen“ duomenimis, gazuotų gėrimų be cukraus segmentas sparčiai auga visose Baltijos šalyse. Net ir 140 proc. augimas per trejus metus – toli gražu ne viršutinė riba.  

„Coca-Cola HBC Baltics“, prekiaujanti „The Coca-Cola Company“ produkcija, yra nealkoholinių gėrimų rinkos lyderė Baltijos šalyse, Lietuvoje turinti 29,4 proc. visų gazuotų nealkoholinių gėrimų rinkos dalį (AC Nielsen 2006 gruodžio, 2007 lapkričio duomenys).

„The Coca-Cola Company“ Lietuvos rinkai tiekia šiuo gėrimus: „Coca-Cola“, „Coca-Cola Light“, „Coca-Cola Zero, „Sprite“, „Fanta“, „Bonaqua“, „Schweppes“, šaltąsias arbatas “Nestea“ ir „Nestea Vitao“, sultis ir nektarus „Cappy“, sulčių gėrimus „Cappy Ice Fruit“, limonadą „Frisco Frutti“, „Burbulinadą“, „Bajorų girą“ sportinį gėrimą „Powerade“, energinį gėrimą „Burn“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų