REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas tituluočiausių Lietuvos sportininkų disko metikas Virgilijus Alekna pakvietė tautiečius pradėti sportuoti ir atvykti į Antrąją dzūkų olimpiadą.

REKLAMA
REKLAMA

"Gal tarp dalyvaujančių toje olimpiadoje atsiras sportininkų, kurie apsivilks nacionalinę Lietuvos rinktinės aprangą ir atstovaus mūsų šaliai olimpinėse rungtynėse", - ketvirtadienį spaudos konferencijoje Seime sakė dukart olimpinis čempionas V.Alekna.

REKLAMA

Pasak sportininko, regioninės olimpiados prisidės prie sporto vystymosi Lietuvos regionuose, nes pastaruoju metu visi sporto ar kultūros renginiai sutelkti sostinėje bei kituose didžiuosiuose miestuose.

Dzūkų olimpiada organizuojama jau antrus metus iš eilės. Kaip teigė Dzūkijoje rinktas seimūnas Gediminas Jakavonis, šiemetine olimpiada tikimasi paskatinti jaunuolius ne slankioti gatvėmis, vartoti kvaišalus, o pradėti sportuoti ir ant lentynų rikiuoti laimėtus trofėjus.

Olimpiada jau startavo vasario 16-ąją ir tęsis iki rugsėjo mėnesio vidurio. Šalia tradicinių sporto šakų - krepšinio, futbolo, rankinio, vandensvydžio, stalo teniso, lengvosios atletikos, automobilių kroso bei kitų - įtrauktos ir juokingosios rungtys: grybautojų čempionatas ar žvejų kova dėl labiausiai pasididžiavimo verto laimikio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų