REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Laura: „Negalėčiau gyventi be vyro”

Atsitiktinai į TV pasaulį patekusi „Lietuvos dainų dešimtuko” vedėja Laura Imbrasienė (30) neneigia, kad graži jos išvaizda atvėrė kelią į ekraną. Tačiau grožio, anot moters, nepakanka.

REKLAMA
REKLAMA

Todėl pas profesionalus ji mokosi raiškiai kalbėti, kontroliuoti balsą. Ryškus makiažas, vakarinės suknelės - tokią Laurą mato TV žiūrovai. Pačiai vedėjai toks įvaizdis nėra priimtinas kasdieniame gyvenime. Laura beveik nesidažo, o ir rengiasi kur kas subtiliau.



Tapti TV vedėja siekei kryptingai?

REKLAMA

Kaip ir dauguma paauglių, pasvajodavau apie modelio, aktorės, TV vedėjos darbą. Tačiau kryptingai nesiekiau.  Tiesiog tinkamu metu atsidūriau tinkamoje vietoje. Nors nepasižymiu nei ypatinga iškalba, nei raiškia kalba. Todėl, oi kaip baisu buvo.



Kaip manai, ar graži tavo išvaizda buvo svarbus kriterijus?

Manau, kad taip. Televizijoje išvaizda nėra paskutinėje vietoje.  Nors, tiesą sakant, pati esu kritiška dėl savo išvaizdos. Būna dienų, kai atsikėlusi ryte sau atrodau negraži.



Iš kur tiek drąsos debiutuoti iš karto tiesioginiame eteryje?

REKLAMA
REKLAMA

Iš pradžių nemaniau, kad bus taip sunku. Pamenu, kaip per pirmą laidą drebėjo keliai, prakaitavo delnai, o žodžiai strigo gerklėje. Manau, dauguma mūsų iš gatvės patekę į tiesioginį eterį jaustųsi panašiai. Reikėjo daug pastangų, kad viskas įsivažiuotų. Daug gerų patarimų davė mano partneris Rolandas Vilkončius, Vytenis Pauliukaitis.

Net Jurijus Smoriginas su žmona po laidų prieidavo ir duodavo gerų patarimų. Dabar vaikštau pas vieną dėstytoją Teatro ir muzikos akademijoje. Ji mane moko dikcijos, nes kalbėsena - pagrindinė mano problema.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Panašu, kad į darbą TV žiūri atsakingai?

Stengiuosi, nes man patinka šis amplua, patinka komanda. Sėdėdama namuose ar kokioje nors kontoroje nesutikčiau tiek daug naujų, įdomių ir mielų žmonių. Kartais net žandikaulis atvimpa, kokių įdomių žmonių yra.

Ar norėtum sulaukti pasiūlymų iš TV, kai baigsis šis projektas?

Žinoma, juk jei ką nors darai, norisi ir tęstinumo. Gal atsiras kokia laida, kuriai tikčiau.



Kokia tai turėtų būti laida?

Gal koks nors emocingas, kunkuliuojantis pokalbių šou.

Kokiomis TV vedėjomis žaviesi?

Asta Stašaitytė savo šypsena ir geranoriškumu visada prikausto mano dėmesį.

Ar tavo įvaizdis, kurį mato žiūrovai, labai skiriasi nuo gyvenimiško?

Ne. Esu daugiau mažiau natūrali, nemoku vaidinti.



Ar tau visada patinka, kaip tave aprengia, sušukuoja?

REKLAMA

Jei ir nelabai patinka, nėra iš ko rinktis (šypsosi.) Savo vakarinių suknelių neturiu. Gyvenime rengiuosi kur kas subtiliau, paprasčiau. Beveik nesidažau.



Kas labiausiai pasikeitė tavo gyvenime, kai patekai į TV?

Tai, kad sekmadieniai praeina šuniui ant uodegos. Po laidos grįžtu kokią trečią nakties ir miegu iki pietų. Paskui visą dieną vaikštau po namus tarsi apdujusi.



O žinomumas?

Anksčiau erzindavo dėmesys. O dabar į praeivių žvilgsnius gatvėje jau nekreipiu dėmesio. Išmokau nežiūrėti į akis.

TV dirbi tik vieną dieną per savaitę. Ką veiki kitu metu?

Su draugais turime ambicingų verslo planų. Dar daug kas neaišku, todėl nenoriu garsiai rėkti.



Bent jau pasufleruok.

REKLAMA

Planai susiję su gamta, sodybomis.

Esi edukologijos magistrė.Ar nepagalvojai apie darbą mokykloje?

Šiandien mokyklose baisi situacija: mokytojai negerbiami, neturi jokių teisių. Labiau norėčiau atidaryti privatų vaikų darželį.

Minėjai, kad esi sukūrusi antraplanį vaidmenį Lietuvoje filmuotame „Robine Hude”. Ar dar norėtum vaidinti?

Norėčiau, nes man patiko. Tik nežinau, ar turiu pakankamai gabumų.

Buvai populiarus modelis Lietuvoje, tapai žinomų firmų reklaminiu veidu. Ar dabar dar

dirbi?

Kartais nusifilmuoju reklamose, kurios dažniau transliuojamos kitose šalyse.

Kokį didžiausią honorarą esi gavusi kaip modelis?

Apie 5 tūkstančius litų.

Dirbai modeliu Milane. Kaip sekėsi?

Pirmą kartą išvažiavau gal 20-ies. Pačią pirmą dieną agentūros vadovas pakvietė paplaukioti jachta, o kadangi visi viešbučiai, anot jo, buvo užimti, turėjau su juo viename kambaryje miegoti... Aš nesutikau ir sulaukiau priekaištų. Kitoje agentūroje irgi buvo panašių dalykų. Įsivaizduokite, agentūra rengia vakarėlį, į kurį, be modelių, kviečiami įvairūs pagyvenę bankininkai, verslininkai. Vienas jų mane persekiojo, siuntinėjo gėlių, skambino. Negalėjau ilgai ištverti, grįžau į Lietuvą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vadinasi, modelio karjera per lovą nėra mitas?

Tikrai ne mitas.

Kokį nemaloniausią darbą teko dirbti?

Pas vieną garsią mūsų dizainerę teko penkias valandas stovėti, kol ji matavo drabužius. Pamenu, alpau ir net vėmiau į šiukšlių dėžę. Negana to, kad už šį pragarišką darbą man mokėjo kapeikas, dar ir skolingi liko. Dar labai nepatikdavo apatinį trikotažą demonstruoti.



Kokios moterys tau žavios?

Tos, kurių graži išorė nekontrastuoja su vidumi. Visada atkreipiu dėmesį į akis. Moteriškos moterys asocijuojasi su švelnumu, ramybe.

REKLAMA

O tu kokia?

Esu dvilypė. Kartais negaliu nusėdėti vietoje, o kartais pasineriu į melancholiją.  Manau, kad esu gana moteriška. (Juokiasi.)

Daug kas giria tavo plaukus. Kaip juos prižiūri?

Kaip ir visos moterys. Tik po gimdymo teko daugiau dėmesio skirti priežiūrai, nes buvo nusilpę.

Ar nekyla noras nusikirpti?

Kyla, bet noru viskas ir baigiasi. Kitados buvau užsidegusi nusikirpti labai trumpai, bet vyras pasakė: „Tik pabandyk”. (Juokiasi.) Jam labai patinka mano plaukai. Buvo kilęs noras ir šviesiai nusidažyti, bet kirpėja perkalbėjo.

REKLAMA

Dabar ne viena moteris viešai giriasi, kad pasididino krūtinę. Jei tau padovanočiau dovanų čekį apsilankyti plastikos chirurgijos centre, ar pasinaudotum?

Kol kas esu patenkinta savo išvaizda. Be to, bijau operacijų. Bet nesmerkiu tų moterų, nes gal ir man ateityje, gimus antram vaikui, gali prireikti korekcijų.



Ar planuoji susilaukti daugiau vaikų (Laura augina 5-erių sūnų)?

Kol nebuvau pagimdžiusi pirmo, planavau turėti keturis vaikus. Kai sūnus pradėjo augti, pagalvojau, kad užteks ir trijų. Dabar svajoju susilaukti dar vieno.



Ar pritari feminizmo idėjoms?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Turbūt ne. Negalėčiau gyventi be vyro. Labai džiaugiuosi, kad ištekėjau už Gedimino (buvę bendraklasiai susituokė prieš šešerius metus - aut. past.).

Ko reikia, kad santuoka būtų darni?

Meilės. Mes su Gediminu labai gražiai bendraujame. Aišku, kartais pasipykstame, bet tai normalu. Netikiu, kai kas sako, kad su antrąja puse sutaria idealiai. Žmonės juk emocionalūs.  Pavyzdžiui, aš greitai užsiplieskiu, kartais imu kabinėtis prie žodžių. Man reikia pasibarti. Gediminas kur kas santūresnis už mane.

Kuo tave žavi vyras?

Viskuo. Man patinka, kad jis neapsimetinėja. Jis mane užkrečia daugybe gražių dalykų ir moka išjudinti.

REKLAMA

Ar tavo šeima žiūri „Lietuvos dainų dešimtuką”?

Vyras dažniausiai būna išvažiavęs į sodybą. Kartais įsijungia pažiūrėti, kaip atrodau, ir parašo SMS. Na, o sūnus su mano mama yra dideli šios laidos gerbėjai.

Idealus tavo laisvalaikis?

Kaimo sodyboje Zarasų rajone. Auginu gėles, renku žemuoges, riešutauju, grybauju. Netoli yra ežeras. Mėgstame plaukioti kateriu, šiemet išbandžiau vandens slides. Žodžiu, veiklos pakanka.

Ką labiausiai norėtum nuveikti šį pavasarį?

Pavasarį... (Užsisvajoja.) Prisodinau namuose gėlyčių ir laukiu, kada galėsiu įleisti nagus į žemę. Noriu, kad baigtume įsirengti tinklinio aikštelę sodyboje ir pradėtume daužyti kamuolį.  Ir daug kitų dalykų.

Laima Karaliūtė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų