REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmą kartą istorijoje jau balandžio mėnesį automobilių lenktynių trasą Vilnius - Dakaras įveikti bandys dvi Lietuvos televizijos žvaigždės - aktoriai Vytautas Šapranauskas ir Inga Jankauskaitė. Ir tai visai ne balandžio pirmosios pokštas! 

REKLAMA
REKLAMA

Sensacinga premjera

„Domino“ teatras pristato sensacingą premjerą – situacijų komediją „Vilnius - Dakaras“. Tikras žvaigždžių ekipažas kartu su režisieriumi Kostu Smoriginu apkeliaus ne tik Vilnių, Kauną ir Klaipėdą. Visų spektaklių „Urvinis žmogus“, „Laukinė moteris“ ir „Melo detektorius“ gerbėjų laukia ir „slapta“ premjera.

REKLAMA

Tačiau intriga tuo nesibaigia. „Domino“ teatro vadovas Egidijus Baranauskas apie premjerą atskleidžia dar keletą įdomių faktų: kiekvienam spektakliui reikės dviejų maišų smėlio, jam specialiai pirktas automobilis Londone, o aktoriams pasiūti tikri ralistų kostiumai!.. 

Ar tai tik miražas dykumoje?

Pagal Sigito Parulskio pjesę pastatyta komedija „Vilnius - Dakaras“ privers braukti juoko ašarą ne tik moteris, bet ir vyrus. Įsivaizduokite: dykuma, sugedęs lentyninis automobilis, ant automobilio padžiauti išskalbti apatiniai ir du dykumoje pasiklydę ekipažo nariai – vyras ir moteris. O gal tai tik dykumoje mirguliuojantis miražas? Kas ta dykuma, skirianti ir jungianti du žmones? Ar ekipažas - tai tik vienas šalia kito esantys žmonės? 

REKLAMA
REKLAMA

Komedijoje „Vilnius - Dakaras“ Lietuvos žiūrovų pamėgti aktoriai Vytautas Šapranauskas ir Inga Jankauskaitė atskleidžia vyro ir moters charakterių bei santykių subtilumą. Anot režisieriaus Kosto Smorigino: „Komedija prasideda kiekvieną kartą, kai susitinka du žmonės – vyras ir moteris. Ir visai nesvarbu kur jie– dykumoje, miške, ar kosminiame laive. Šis spektaklis –  nuoširdus, žavingas ir linksmas, o svarbiausia reikalingas žiūrovui.“

Numatomos „Vilnius - Dakaras“ premjeros:

balandžio 18 d. – Vilniuje, „Domino“ teatre;

balandžio 19 d. – Kaune, kultūros ir sporto centre “Girstutis“;

balandžio 25, 26 d. – Vilniuje, „Domino“ teatre;

balandžio 28 d. – Klaipėdos koncertų salėje.

balandžio 15 d.  – pirmą kartą teatro istorijoje organizuojama „slapta“ premjera. Organizatoriai dar neatskleidžia, kuriame mieste ji įvyks ir ar bus galima įsigyti bilietų į patį pirmąjį spektaklį..

Bilietus galima įsigyti nuo kovo 17 d., 10 val. visose BILIETAI LT kasose bei internetu www.bilietai.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų