REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 4 d. įvyks kasmetinė tinklaraščių ir interneto konferencija BLOGin 2008, kuri sukvies daugiau kaip 250 Lietuvos tinklaraščių autorių, interneto entuziastų, žiniasklaidos ir verslo atstovų, pranešė organizatoriai.

REKLAMA
REKLAMA

Konferencijos programą sudarys Lietuvos ir užsienio interneto ekspertų pranešimai apie interneto aktualijas, tendencijas ir iššūkius. Konferencijoje nebus kalbama vien apie technologinius dalykus, nes „tinklaraščių autorius“ nėra profesija.

REKLAMA

BLOGin konferencijos programą papildys dvi diskusijos. Į vieną iš jų pakviesti dalyvauti didžiausių Lietuvos socialinių tinklų portalų vadovai. Antra diskusija skirta verslams ir žiniasklaidai, kurie inkorporavo tinklaraščius į kasdienius verslo procesus. Dalyviai pasidalins patirtimi, diskutuos ar sprendimai pasiteisino, teigiama pranešime.

Šiemet konferencijos turinį gali kurti ir patys dalyviai - jau dabar galima registruotis trumpam iki 5 min. pranešimui rūpima tema. Konferencijos metu bus skirta valanda „BLOGerio žodžiui“. Organzitoriai planuoja iki 12 papildomų trumpųjų pranešimų.

REKLAMA
REKLAMA

Po praėjusių metų sėkmės organizatoriai tikisi sulaukti du kartus daugiau dalyvių. Tai lėmė inovatyvų bilietų pardavimo ir registracijos modelį - visi bilietai yra elektroniniai, t.y. nusipirkus bilietą, jį galima gauti el. paštu arba tiesiai į savo mobilųjį telefoną.

BLOGin 2008 vyks balandžio 4d., penktadienį, viešbutyje „Reval Hotel Lietuva“. Dalyvių taip pat laukia vakaras „Funky Munky“ kokteilių bare. Programa ir informacija  - www.BLOGin.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų