REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandį Lietuvoje vyks kasmetinis verslo profesionalų turnyras „Ahead 2008“. Dešimtą kartą organizuojamame verslo įmonių komandų varžybose verslo asai bandys nurungti vieni kitus, valdydami virtualioje rinkoje konkuruojančias bendroves.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak „Ahead 2008“ organizuojančios bendrovės „Cesim“ direktoriaus Eitauto Bartaševičiaus, į turnyrą susirenka rinktiniai verslo asai – profesionalai, kuriais Lietuvos įmonės pasitiki, skiria sunkiausias užduotis. Modeliuojama rinka jiems suteikia galimybę praktiškai išbandyti naujas verslo taktikas ir metodus, todėl turnyras jau yra tapęs pripažinta verslininkų mokymų priemone.

REKLAMA

Renginio svarbą patvirtina ir tai, jog 2007 metais Verslo profesionalų turnyras kartu su „Metų gaminio“, „Nacionalinio kokybės prizo“ ir kitais verslo apdovanojimais įtrauktas į prestižinį Lietuvos verslo pasiekimų katalogą.

Verslo profesionalų turnyras vyksta etapais, kurių metu verslo įmonių komandos priima įprastus verslo sprendimus, kasdieną sutinkamus ir realiame versle – nuo produktų ar paslaugų kūrimo, rinkodaros ir gamybos planavimo iki logistikos ar finansinių rezultatų užtikrinimo. Platus klausimų spektras užtikrina naujus potyrius visiems dalyviams, todėl daugeliui turnyras praplečia verslo akiratį, padeda geriau suvokti verslo procesų visumą.

REKLAMA
REKLAMA

„Turnyre modeliuojami verslo procesai pajudina įsisenėjusius įpročius, skatina mąstyti apie pamirštas ar dar nesuvoktas galimybes. Visa tai vyksta bendraujant ir azartiškai konkuruojant su kolegomis. O laimėjimo džiaugsmą iš viso sunku apibūdinti žodžiais“, – sakė Aleksandr Samuchov, „Teo LT“ verslo sprendimų departamento direktorius.

Šiais metais verslo profesionalų turnyras pirmą kartą vyks ir Latvijoje bei Estijoje. Turnyro interneto svetainė – www.ahead2008.com.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų