REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos radijo ir televizijos metų palydėtuvių šventėje išdalyti tradiciniai 10 „bitinukų“ – geriausiems, darbščiausiems ir talentingiausiems LRT darbuotojams ir sėkmingiausiems projektams. Juos rinko visi nacionalinio transliuotojo darbuotojai balsuodami internete.
Geriausių laidų kategorijoje „bitinuko“ statulėles ir kolegų sveikinimus užsidirbo „Europa plius“ (geriausia Lietuvos radijo laida), „Ryto allegro“ (geriausia radijo stoties „Klasika“ laida), „Lietuvos šokių dešimtukas“ (geriausia televizijos laida) ir „Amžių šešėliuose“ (geriausia LTV2 laida).
Geriausia radijo žurnaliste išrinkta jau ne vieną žurnalistinį apdovanojimą pelniusi Vaida Pilibaitytė, geriausiu televizijos žurnalistu – Vykintas Pugačiauskas, kurio reportažus iš užsienio įdėmiai stebi ne tik kolegos žurnalistai, bet ir Lietuvos diplomatai.
Geriausia radijo laidų vedėja – šiemet ir Kultūros ministerijos apdovanota Jūratė Katinaitė, televizijos laidų vedėjas – Rolandas Vilkončius.
Pagerbti ir tie, kurių negirdi ir nemato žiūrovai ir klausytojai. „Bitinukai“ įteikti techninei redaktorei Nemirai Poškienei, be kurios neįvyktų nė vienas TV koncertas, ir TV inžinieriui Tadeušui Jankovskiui – už ilgametį darbą ir už tai, kad ir technika mėgsta kūrybą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų