REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Australas, pasiėmęs naują mašiną bandomajam ... 3,2 tūkst. km šešių dienų pasivažinėjimui iš Melburno į atokius šalies rajonus, buvo areštuotas, ketvirtadienį pranešė policija.

REKLAMA
REKLAMA

30-metis praėjusį penktadienį įtikino automobilių pardavėją paskolinti jam 40 tūkst. Australijos dolerių vertės sedaną „Honda Accord“ ir nuvažiavo tokį atstumą, koks yra tarp Londono ir Stambulo, kol netoli Tenant Kriko miestelio Šiaurės Teritorijoje buvo suimtas.

REKLAMA

„Jis nuvažiavo iš Melburno į Adelaidę ir Alis Springsą“, - sakė Tenant Kriko policijos inspektorius Jamesas Gray-Spence‘as.

Pasak jo, vyras buvo areštuotas be jokių incidentų, prie posto kelyje į Darviną, po to, kai viename kaimelyje nesumokėjo už benziną.

Tai ilgiausias Australijos policijai žinomas bandomasis važiavimas.

Melburno automobilių salono savininkas Ianas McKenzie sakė, kad tas vyras turėjo važiuoti kasdien visą dieną, kad pasiektų Tenant Kriką.

REKLAMA
REKLAMA

„Jis atrodė padorus džentelmenas. Jis stovėjo prie langelio prieš pat kamerą. Jis nebijojo fotografavimo ir filmavimo“, - laikraščiui „Herald Sun“ sakė I.McKenzie.

Minimas vyras buvo apkaltintas neteisėtu motorinės transporto priemonės panaudojimu ir neteisėtu turto laikymu. Ketvirtadienį jis stojo prieš teismą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų