REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasak vieno dienraščio, Jennifer Lopez (38) žūtbūt nori apsaugoti savo naujagimius nuo bakterijų, todėl kiekvienas, įeinantis į mažylių kambarį, turi specialiu losjonu išsitrinti rankas.
Jennifer ir jos vyras Marcas Anthony (39) taip nerimauja dėl plika akimi nematomų parazitų, kad dvynukus lankantiems draugams liepia užsidėti chirurgines kaukes.
Jennifer – ne vienintelė Hollywood'o garsenybė, besistengianti aplink savo vaikus palaikyti sterilią švarą. Panašios įkyrios mintys persekiojo ir Gwyneth Paltrow (35), gimus jos dukrelei Apple (greitai 4) ir sūnui Moses (1). Už grupės „Coldplay” vokalisto Chriso Martino (31) ištekėjusi aktorė niekam neleisdavo prisiartinti prie savo vaikų, jei jie prieš tai nenusiplaudavo rankų specialiu muilu. Ji taip pat reikalaudavo svečius nusiimti batus, prieš įeinant į jos namus Londone.
Sakoma, kad siekdami užtikrinti savo dvynukų saugumą, Jennifer ir Marcas pasamdė dar šešis asmens sargybinius, kainuosiančius jiems 600 000 $ per metus. Be papildomų šešių asmens sargybinių, saugosiančių dvynukus 24 val. per parą, kiekviename savo namo kambaryje pora įtaisė kameras. Tačiau J. Lopez kategoriškai tai paneigė.
Dvynukų vardai dabar jau oficialiai patvirtinti: berniukas bus Max, o mergaitė - Emme.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų