REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kelionių organizatorius „Novaturas“ pradeda prekybą lėktuvų bilietais kryptimis, kuriomis organizuoja poilsines keliones.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak „Novaturo“ generalinio direktoriaus Vido Paliūno, lėktuvo bilietus į „Novaturo“ organizuojamus tiesioginius užsakomuosius reisus galima įsigyti kelionių agentūrose, kurios platina bendrovės keliones. Tačiau internete pardavinėti bilietų kol kas neplanuojama - bendrovė stebės paklausą ir spręs, kiek šią veiklą toliau vystyti.

REKLAMA

„Pastaruoju metu auga ne tik savarankiškai keliaujančių turistų skaičius. Pastebėjome, kad vis daugiau lietuvių pageidauja suderinti verslo reikalus ir poilsį, įsigyja nekilnojamojo turto užsienio kurortuose“, - dienraščiui „Verslo žinios“ sakė jis ir pridūrė, kad tai paklausi niša, todėl nuspręsta į ją žengti, papildomų investicijų tam neprireikė.

Jis nurodo, kad bus konkuruojama su „flyLAL“, „airBaltic“, nes kai kurios skrydžių kryptys sutampa.

REKLAMA
REKLAMA

Bendrovė šiemet tikisi sulaukti keleto tūkstančių tik lėktuvo bilietus įsigijusių turistų. Vasaros sezonui „Novaturas“ bilietus siūlo įsigyti 17 poilsio krypčių - į Antaliją, Salonikus, Heraklioną, Varną, Kataniją, Rijeką, Riminį, Monastyrą, Palma de Maljorką, Barseloną, kitas kurortines vietas.

Pirmieji „Novaturo“ vasaros sezono tiesioginiai skrydžiai prasidės balandžio pabaigoje iš Vilniaus, juos vykdys oro bendrovė „Aurela“. Vėliau lėktuvo bilietus planuojama platinti ir Latvijoje, Estijoje bei Rumunijoje.

„flyLAL“ ir „airBaltic“ atstovai teigia, kad toks „Novaturo“ žingsnis įtakos rinkai neturės, dėl to vartotojai tik laimės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų