REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Be traumuoto Žydrūno Ilgausko žaidžianti Klivlendo „Cavaliers“ ekipa išvykoje 96:107 pralaimėjo Čikagos „Bulls“ komandai.

REKLAMA
REKLAMA

"Kavalierių" neišgelbėjo LeVrono Jameso pelnyti 39 taškai. 15 taškų pridėjo Devinas Brownas, 14 - Wally Szcerbiakas.

REKLAMA

Čikagos komandoje rezultatyviausi buvo Luolas Dengas ir Benas Gordonas, pelnę po 23 taškus. Buvę „Cavaliers“ žaidėjai Larry Hughesas ir Drew Goodenas į savo buvusios komandos krepšį įmetė po 12 taškų. NBA debiutantas garsiojo tenisininko prancūzo Yannicko Noah sūnus Joakimas Noah savo komandai pelnė 13 taškų ir atkovojo net 20 kamuolių (po 10 po savo ir varžovų krepšiu).

„Cavaliers“ ekipai akivaizdžizi trūksta Ž. Ilgausko, o štai Hiustono „Rockets“ be savo pagrindinio vidurio puolėjo Yao Mingo tvarkosi puikiai. Hiustono ekipa išvykoje nugalėjo Dalaso „Mavericks“ 113:98 ir pratęsė pergalių seriją net iki 17-os. "Raketoms" 31 tašką pelnė Tracy McGrady. Dalaso komanda šiąnakt vertėsi be Dirko Nowitzki, kuris už itin šiurkščią pražangą prieš Andrejų Kirilenką buvo diskvalifikuotas vienam mačui.

Per paskutines ketvirtadienio rungtynes Indianos „Pacers“ išvykoje pralaimėjo San Antonijaus „Spurs“ 97:108. Nugalėtojams 28 taškus pelnė argentinietis Emanuelis Ginobili.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų