REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sūduvos kovotojas ruošiasi artėjančiam susirėmimui

Š.m. kovo 16 d. Vilniuje „Siemens“ arenoje įvyks jau tradiciniu Lietuvoje tampantis MMA Bushido didysis turnyras. Vakaro metu sirgaliai turės galimybę išvysti net 10 įtemptų super dvikovų, kuriose susikaus tik išrinktieji patys stipriausi Lietuvos bushido rinktinės nariai prieš užsienio kovotojus.

REKLAMA
REKLAMA

Kęstutis Smirnovas - Sūduvos krašto sūnus, Šakių Sporto klubo ,,Audra“ įkūrėjas ir prezidentas. Šakietis kovotojas yra puikiai žinomas visiems kovinių sporto šakų aistruoliams. Jis – daugkartinis Lietuvos džiudžitsu ir kovinės savigynos čempionas, daugkartinis tarptautinių turnyrų nugalėtojas, 2000m. Lietuvos Bušido čempionas, 2002-2003m. tarptautinių turnyrų Japonijoje nugalėtojas, 2004 m. ,,Bušido karalius“ Grand Prix čempionas, 2006m. Europos Shooto profesionalų čempionas, 2006m. Hero's pasaulio čempionato Japonijoje 3-vietos laimėtojas, 2007m. Tarptautinio K-1 Hero's turnyro nugalėtojas.

REKLAMA

Šį kartą Kęstutis susikaus su pavojingu varžovu, kilusiu iš Čekijos, dabar gyvenančiu Vokietijoje, Hamburgo mieste. David yra Čekijos Jiu-Jitsu čempionas, taip pat Čekijos kovų be taisyklių čempionas, Vokietijoje laimėjęs 2007 prestižinį kick bokso turnyrą. Tai puikus kovotojas, gerai kovojantis stovėsenoje ir parteryje, - tai tikras išbandymas Kęstučiui Smirnovui.

Pristatome interviu su Kęstučiu Smirnovu:



Kęstuti, ką galvojate apie artėjančią kovą? Kaip ruošiatės artėjančiam MMA „Bushido“ turnyrui?

REKLAMA
REKLAMA

Artėjančiam turnyrui ruošiuosi kaip visada atsakingai. Jau esu sukūręs visą komandą: bendro fizinio pasirengimo treneris, kovinio pasirengimo treneris, masažuotojai ir sporto medicinos specialistai.

Dabar esu pailsėjęs ir kupinas jėgų. Tikiuosi, kad greitu laiku galėsiu kovoti dėl pasaulio čempiono vardo ZST federacijoje, nes praeitais metais dėl mano traumos (prakirsto antakio) kovos baigti neleido. Tikiuosi, kad galėsiu šią kovą pratęsti Lietuvoje ir išsiaiškinti, kas šioje federacijoje yra stipriausias svorio kategorijoje iki 85 kg.



Ką žinote apie savo būsimą priešininką?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žinau, jog tai bus iš Čekijos kilęs kovotojas, šiuo metu gyvenantis Vokietijoje. Jis treniruojasi ir ruošiasi šiai kovai garsiame Vokietijos kovos menų klube „Feurers sport gym“, išauginusiame ne vieną čempioną, kaip Denis Shnidmiller. Žinau, kad mano priešininkas universalus ir greitas kovotojas, tad lengva nebus.

Kokios taktikos planuojate imtis prieš savo varžovą?

Patirtis rodo, kad turi būti pasiruošęs viskam. Taktikos kurti tiesiog nereikia, nes kova pati diktuoja tolesnius veiksmus. Tiesiog kartais tavo anksčiau sukurta taktika gali netikti ir tik pakenkti. Šis sportas reikalauja visapusiško pasirengimo tiek taktikoje, tiek ir fiziškai. Turi būti pasirengęs viskam.

REKLAMA

Kaip planuojate užbaigti savo kovą?

Aš neplanuoju kaip užbaigti kovas, aš planuoju kaip nugalėti savo priešininką. O veiksmą padiktuoja pati situaciją. Žinoma, jei kovą laimėsiu, padarysiu savo firminį salto.

Ką norėtumėte perduoti savo sirgaliams?

Laukiu susitikimo su jumis ir tikiuosi jūsų palaikymo.

Ačiū tiems, kurie mane palaiko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų