REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Advanced Micro Devices“ (AMD) oficialiai paskelbė naujo lustų rinkinio AMD 780G, kuris anksčiau turėjo kodinį pavadinimą RS780, platinimo pradžią. Iki šiol, o tiksliau nuo šių metų sausio 25 dienos, jis buvo oficialiai pristatytas tik Kinijos rinkoje.  

REKLAMA
REKLAMA

Naujasis AMD sistemos lustų rinkinys pagamintas pagal 55 nm technologinį procesą, palaiko „HyperTransport 3.0“ magistralę, suderinamas dviejų, trijų ir keturių branduolių „Socket AM2/AM2+“ procesoriais, o taip pat yra naujų platformų „Cartwheel“, „Puma“ pagrindas. AMD mano, kad pagrindinės plokštės su 780G lustų rinkiniu bus patrauklios ne tik žaidimų, bet ir geros kokybės vaizdo medžiagos, įrašytos į „Blu-ray“ ir HD DVD diskus, peržiūros mėgėjams, nes jos palaikys „DirectX 10 Shader Model 4.0“ , turės integruotą vaizdo apdorojimo sistemą „ATI Radeon HD 3200“ su patobulintu „Unified Video Decoder“ vaizdo lustu ir aparatine vaizdo medžiagos dekodavimo „ATI Avivo HD Technology“ technologija. 

REKLAMA



Skelbiama, kad naujasis AMD 780G palaikys „PCI Express 2.0“ sąsają ir „Hybrid CrossFireX“ technologiją, kurių dėka integruotas vaizdo lustas ir įdėta papildoma vaizdo plokštė sugebės dirbti kartu („CrossFireX“ režimu), o tai leis padidinti sistemos našumą ir tuo pačiu sumažinti energijos sąnaudas. Be to, AMD 780G galės naudoti DDR2 tipo atmintį, kurios dažnis iki 1066 MHz, o taip pat turės „DisplayPort“, DVI ir HDMI jungtis. 

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindinės plokštes su baziniu nauju lustų rinkiniu AMD siūlys savo partneriams „ASUSTeK Computer“, „ASRock“, „Colorful Technology“, DFI, „Elitegroup Computer Systems“ (ECS), „Foxconn“, „Gigabite“, „J&W Technology Limited“, „Micro-Star International“ (MSI), „Onda“, „PCPartner Limited“, „Seagate Technology“, „Shuttle“, “SOYO Group Inc.“, „Speedway“, „SUPoX“, „Universal abit“, „Unika“ ir „Yeston“.

Remigijus Bukauskas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų