REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

D. Collinsas: „Esu grynas lietuvis“

Viso pokalbio metu DeJuano Collinso veidą puošė šypsena. Savo atsakymais jis juokino rūbinėje po treniruotės persirenginėjančius komandos draugus. Kai kurie jų bandė įsiterpti į pokalbį, bet DC vijo juos šalin sakydamas, kad šie netrukdytų jo šlovės valandą, kai jis gavo progą atsakyti į LKL svetainės lankytojų klausimus“.

REKLAMA
REKLAMA

- Tai dabar jus vadinti Gabana DC?

- Aha. Arba galite mane vadinti tiesiog „Ferrari“, juk žinote kaip gerai aš važiuoju. Viskas priklauso nuo nuotaikos. Mėgstu prabangius vardus, nesu pigus (šypsosi – Red.).

REKLAMA

- Kas labiausiai nervina jus žaidžiant Kauno “Žalgiryje”(išskyrus Marcusą Browną)?

- Marcuso apdulkėjęs užpakalis – toks didelis, kad sunku jo nepaminėti. Labiausiai mane nervina... praleiskim šitą klausimą, per daug įtemptų ausų dabar aplinkui (piktai apžvelgia komandos draugus rūbinėje – Red.).

- Turite tvirtas rankas, gerą humoro jausmą, ar nepagalvojote kada nors nusifilmuoti veiksmo komedijoje?

- Turiu tvirtas rankas? Iš tikrųjų, kadangi turiu tvirtas rankas, tai visą laiką galvoju kaip čia man prasmukti į filmavimo aikštelę.

REKLAMA
REKLAMA

- Ar jums patinka, kai žmona žiūri iš tribūnų? Gal geriau ji pasiliktų namie ir netrukdytu žaisti, gal darytumėte mažiau klaidų?

- Mano žmona rungtynių metu man netrukdo. Ji tik ateina manęs palaikyti. Ji mane myli, remia, todėl tai yra vien teigiamas dalykas.

- Dejuanai, ar geras stalas išėjo iš LKF taurės naudingiausiojo žaidėjo prizo?

- Marcusas smarkiai apčiaudėjo mano taurę. Laukiu kol jis prizą nuvalys ir dezinfekuos. Tada imsimės darbo.

- Kaip šventėte Valentino dieną ir ar žinote, kad ji būna Lietuvoje?

- Aš esu labai romantiškas vyrukas. Valentino dieną nuo lovos nuėmiau visus aptiesalus. Miegojau tiesiog ant čiužinių apsimovęs savo puikiąsias naktines kojines ir džinsus. Šalia pasidėjau raudoną rožę. Niekada nepamiršiu tos fantastiškos nakties.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Ar mokate bent kelis žodžius lietuviskai? Kokius?

- Atneškite visiems „cepelinus“.

- Rungtynių metu ne kartą esu mačius kaip susižvalgote su M.Brownu ir abu nusišypsote...ka jūs ten rezgate?:)

- Visada rezgame, kur eisime pavalgyti. Juk rungtynės tokios ilgos ir nuobodžios. Mes išalkstame, todėl žvilgsniu duodame žinoti vienas kitam, kad tuoj eisime valgyti.

- Kaip atsiskaitėte su Mantu Kalniečiu dėl pralaimėtų dėjimo lažybų?

- Tenka mokėti Mantui. Moku centų monetomis, todėl Mantas yra labai patenkintas, nes pinigų gauna kiekvieną dieną. Manau, kad ties sezono pabaiga jis bus gavęs visą savo laimėjimą.

REKLAMA

- Be pokštų, kas šiemet laimes LKL ir BBL?

- Kaip galima rimtai atsakyti į šį klausimą. Aišku, kad laimės seksualiausia komanda.

- Ar per krepšinio rungtynes su policininkais jums panaikino tą baudos kvitą, kurį buvo išrašę policininkai?

- Nepanaikino. Gerai, kad uždavėte šitą klausimą, nes būčiau pamiršęs sumokėti baudą. Gal jau baigiam interviu, reikia skubėti į policiją, kad neprisidaryčiau daugiau problemų.

- Išvardinkite, jūsų manymu, 5 geriausius LKL įžaidėjus?

- Jie yra labai aukšti vaikinai. Kadangi negaliu tiesiai pažvelgti į jų veidus, tai negaliu jų atpažinti.

REKLAMA

- Dejuanai, ką manote, kai jus vadina unbeatable DC"?

- „Nenugalimas DC“... Niekas manęs taip nevadino, bet juk akivaizdžių dalykų niekas ir nepabrėžia. Niekas nesako „nenugalimasis DC“, bet visą tą žino. Nors ir nėra niekas sakęs, aš esu būtent toks.

- Ar esate kokių šunybių iškrėtęs draugams? Jei taip, tai ką?

- Šitas klausimas ne man. Klauskite mano komandos draugų. Dar ne visi yra gavę savo porciją nuo manęs, bet kai kurie tuoj sulauks savo eilės (šelmiškai šypsosi – Red.).

- Ar įsivaizduotumėte save, kaip sunkaus roko muzikantą?

- Sunkaus roko? Juk tai nėra muzika. Aš esu vienas garsiausių pasaulio reperių. Aš esu reperis-dainininkas: „Ooooohhh baby baby...“ (lyriškai dainuoja – Red.). Šiek tiek atskleidžiau naujojo savo albumo geriausios dainos priedainį. Todėl visi laukite mano albumo pasirodymo. Kada? Tiesiog sekite „Ačiū records“ veiklą ir sulauksite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- DeJuanai, kaip pasielgtumėte, jei jums būtų pasiulyta priimti Lietuvos pilietybę ir žaisti mūsų rinktinėje?

- Valio, jie pagaliau paklausė šį klausimą. Man būtų didelė garbė žaisti už Lietuvą. Juk esu grynų gryniausias lietuvis.

- Ką manote apie LKL zvaigždžių diena?

- Tai buvo neblogas renginys. Vienintelis trūkumas – visiems jau nusibodo Šiaulių arena. Manau, kad žvaigždžių dieną reikėjo rengti Kaune – Lietuvos krepšinio širdyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų