REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ramūnas Butautas po pergalės prieš Kauno „Žalgirį“ pasidžiaugė, kad jo auklėtiniai įrodė, jog gali kovoti su tokio lygio komandomis.

REKLAMA
REKLAMA

Mintys iš spaudos konferencijos

Rygos ASK vyriausiasis treneris R. Butautas: „Noriu padėkoti žiūrovams už paramą. Žaidėme su turnyro favorite, komanda, kuri pateko į Eurolygos TOP-16 etapą ir yra stipresnė už mus. Dėkoju visiems žaidėjams, kad žaidė drausmingai, laikėsi plano. Labai malonu laimėti prieš „Žalgirį“. Sakiau vaikinams, kad prasideda lemiamų kovų metas, dabar visos rungtynės bus sunkios. Sakiau, kad jie gali laimėti prieš Valmieros ir kitas Latvijos komandas, o dabar visi turėjo galimybę pasirodyti per mačą su Europinio lygio ekipa.

REKLAMA

Nenoriu svarstyti apie tai, kiek jėgų atidavė „Žalgiris“. Nenoriu kalbėti apie tai, kas būtų, jeigu būtų. Marcusas Brownas ir Jonas Mačiulis yra puikūs žaidėjai. Mums būtų buvę daug sunkiau, jei jie būtų žaidę, tačiau vėlgi... Kas žino, kaip kauniečiai būtų žaidę su jais?“

Baigęs kalbą treneris paspaudė ranką „Žalgirio“ strategui Rimantui Grigui ir atsisveikindamas palinkėjo sėkmės Eurolgoje.

R. Grigas: „Sužaidėme dar vienas rungtynes. Sakiau savo vaikinams, kad Rygos komanda yra gera, turi tokį patį biudžetą kaip „Žalgiris“, todėl ir žaidėjai nupirkti geri. Tačiau jie nenusiteikė kovai, tai jau per apšilimą buvo matyti. Mes visai nesirengėme rungtynėms, jos dabar nėra svarbios. Svarbiausia yra Eurolyga, jei pavyks laimėti prieš „Real“, viskas bus gerai.

Žaidėme taip, kaip leido teisėjai, o jie ne itin leido. Mūsų mažus žaidėjus laiko rankomis, kojomis, tačiau pražangos nešvilpiamos. Turėtų teisėjai rimčiau žiūrėti į tokias rungtynes. Pralaimėjome, tai pralaimėjome.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų