REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus konservatorių vadovas Kęstutis Masiulis siūlo visų vilniečių atsiklausti, kokiais būdais spręsti sostinę kamuojančią spūsčių problemą. Referendume siūloma pateikti mažiausiai tris siūlymus - metro, tramvajų ir greitaeigius talpiuosius autobusus.

REKLAMA
REKLAMA

K.Masiulis jau įteikė sostinės merui Juozui Imbrasui siūlymų paketą, jame ir siūlymas surengti gyventojų apklausą, kuri parodytų, ko iš tikrųjų labiausiai reikia miestui.

REKLAMA

„Gal vilniečiai norės metro, o gal tramvajaus, gali norėti ir autobusų, gal dar gondolų ar kitokių egzotinių gudrybių bus prigalvota. Kad ir ką nuspręstų gyventojai - tebūnie, į viską turime atsižvelgti, juk iš jų pinigų tai bus finansuojama ir kuriama“, - sakė politikas.

Apklausa, K.Masiulio teigimu, galėtų vykti kartu su šių metų spalį vyksiančiais rinkimais į Seimą. Prieš juos kiekvienas vilnietis į savo pašto dėžutę gautų išsamią informaciją, kuri padėtų jam priimti sąmoningą ir atsakingą sprendimą, kaip balsuoti apklausoje.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, jei piliečių balsai bus neaiškūs ar jų pasiskirstymas bus tolygus, lemiamą balsą turės politikai.

K.Masiulis tikino, kad pats asmeniškai palaiko metro ir greitaeigių autobusų alternatyvą. Paklaustas, kokie santykiai sieja jį su UAB „Vilniaus metro“ vadovu Juozu Zyku, kuris yra parėmęs K.Masiulio vadovaujam  fondą, savivaldybės narys atsakė, kad tai jo senas geras pažįstamas, tačiau čia pat pridūrė, kad to nelaiko interesų painiojimu.

Kamilė ŠULCAITĖ

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų