REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Vilniuje surengtoje SAP konferencijoje Lietuvos įmonių informacinių technologijų specialistai analizavo, kaip verslo programinės įrangos sprendimai gali padėti verslui žengti koja kojon su sparčiais rinkos pokyčiais.

REKLAMA
REKLAMA

„Organizacijų konkurencinė aplinka - nepriklausomai nuo pramonės šakos - šiuo metu keičiasi greičiau nei kada nors anksčiau, - teigia „SAP Baltics“ generalinis direktorius Carl Langhorn. - Šie pokyčiai - tai iššūkis organizacijoms ir jų darbuotojams reaguoti kaip įmanoma greičiau ir lanksčiau, kad sugebėtų išgyventi.“

REKLAMA

Pasak direktoriaus, verslo programinės įrangos lyderis SAP gali suvaidinti lemiamą vaidmenį paversdamas organizacijos skaitmenines verslo technologijas strateginiu konkurencinių pranašumų svertu, paspartindamas inovacijas įmonėse, padarydamas jas lankstesnes, efektyviau vykdančias savo strategiją.

„Šios konferencijos tikslas – pristatyti modernius IT sprendimus Lietuvos verslo bendrovėms ir valstybiniam sektoriui, - sako Tomas Vitkus, „SAP Baltics“ pardavimų vadovas. – Taip pat buvo pristatyta ir jau egzistuojanti geriausia Lietuvos praktika taikant informacines sistemas – pavyzdžiui, Lietuvos muitinės mokesčių apskaitos ir kontrolės informacinė sistema MAKIS“.

Ši konferencija – tai dalis SAP Pasaulinio turo 2008, jau penktus metus vykstančio daugiau nei pusšimtyje pasaulio šalių. Lietuvą SAP Pasaulinis turas šiemet pasiekė antrąjį kartą. Rytoj tokia SAP Pasaulinio turo 2008 konferencija įvyks Latvijoje, o poryt – Estijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų