REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„flyLAL" keičia dievišką numerį 6666" į velnišką „666".

Iki šiol AB „flyLAL-Lithuanian Airlines“ turėjo ISIN kodą LT0000126666. Kodas keičiamas „flyLAL-Lithuanian Airlines“ iniciatyva, pateikus prašymą Lietuvos centriniam depozitoriumui.

REKLAMA
REKLAMA

„Aviacijoje, kaip jokioje kitoje srityje, visuomet buvo ir tebėra svarbūs skaičiai – tradiciškai visame pasaulyje laikomasi nuostatos vengti skaičių 13 ir 666. Visi žino, kad lėktuvuose nėra 13 eilės, stengiamasi išvengti ir skaičiaus 6 pasikartojimų. „flyLAL“ taip pat laikosi šios visuotinės tradicijos.

REKLAMA

Pačiu netikėčiausiu atveju tapo mūsų ISIN kodas, kuris baigiasi šešetais. Taigi laikydamiesi aviacijos „prietarų“ pakeisime ir jį“, - kodo pakeitimo priežastis papasakojo „flyLAL Group“ vadovas Linas Dovydėnas.

Pasak jo, aviakompanija peržiūrėjo visus skaičių derinius, naudojamus „flyLAL-Lithuanian Airlines“, ir padarė pakeitimus, kad neliktų aviacijos „nepageidaujamų“ skaitmenų. Bendrovės vadovas sakė, kad tokiu būdu verslas atiduoda duoklę pasaulinei tradicijai.

REKLAMA
REKLAMA

Anot kitų prietarų, skaičius 6666 skirtingai, nei aukščiau minėtas, - yra stiprus, laimingas skaičius, reiškiantis Viešpatį, jo teisingumą.

Skaičius 6666 yra skaičiaus „Phi“ 1. 61803399, reiškiančio Auksinį pjūvį, atvirkštinis atspindys. Atstumas nuo šiaurės ašigalio iki Gizos piramidės  yra 6666,66 km.

Bendrovė keičia ne tik numerius, bet ir savininkus. Bendrovei „Sanitex“ leista įsigyti iki 100 proc. aviakompanijos AB „flyLAL – Lithuanian Airlines“ akcijų.

„Sanitex“ veikla apima prekybą ir logistiką šiose produktų srityse: biuro prekės ir kanceliarija, tabako gaminiai, bakalėja, buities ir chemijos prekės, alkoholiniai ir nealkoholiniai gėrimai, gyvūnų ėdalas ir priežiūros reikmenys bei kt. Bendrovė teikia skambučių centro, biuro ir marketingo paslaugas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bendrovės „Sanitex“ tinklapyje rašoma: „Netgi didysis prancūzų karvedys Napoleonas suprato logistikos svarbą. Sėkmingi jo logistiniai sprendimai užtikrino greitą karinių pajėgų perdislokavimą ir lėmė didesnį kariuomenės efektyvumą mūšiuose.“

Bendrovės mėgstamo Napoleono vardo skaičius yra 666. Daugelis šio pasaulį pakeitusio veikėjo amžininkų, jo veiklą ir asmenybę tapatino su Nelabuoju.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų