REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Augant konkurencijai interneto svetainių kūrėjai siūlo vis pigesnes paslaugas. Praeitą savaitę rinkoje pristatytas naujas projektas, kurio esmė – galimybė greitai ir vos už 1 litą per mėnesį susikurti  ir išlaikyti interneto svetainę.

REKLAMA
REKLAMA

UAB „Hosting“ pradėjo teikti itin pigias svetainių talpinimo paslaugas. Tai vienintelė įmonė Lietuvoje, kuri gali pasiūlyti potencialiems vartotojams susikurti interneto svetainę, patalpinti ją serveryje ir suteikti galimybę naudotis e. pašto dėžute tik už vieną litą per mėnesį.

REKLAMA

„Idėja sukurti tokio pobūdžio projektą kilo analizuojant interneto rinką ir nagrinėjant problemas, su kuriomis susiduria žmogus, norintis turėti savo interneto svetainę: aukšta kaina, ilgas svetainės kūrimo procesas, kliento laiko sąnaudos. Taigi nusprendėme pakeisti esamą situaciją ir pasiūlyti optimalų variantą susikurti savo svetainę internete“, – komentavo 321.lt projektų vadovė Kristina Sederevičiūtė.

Kaip teigia 321.lt specialistai, projektas START‘as itin priimtinas variantas pradedantiems verslininkams ir žmonėms, kurių tikslas būti matomiems interneto erdvėje už minimalų mokestį.

REKLAMA
REKLAMA

„Už internetinės svetainės sukūrimą kartais tenka sumokėti net keliasdešimt tūkstančių litų, todėl, atsižvelgdami į tai, nusprendėme pakeisti situaciją ir šią paslaugą padaryti prieinamą žmonėms, kurie negali ar nenori interneto svetainei sukurti skirti didelių investicijų ir kuriems pakanka turėti paprastą, be įmantrybių svetainę“, – teigė 321.lt direktorius Aidas Jarušaitis.

Nėra jokių papildomų mokesčių

Potencialiam klientui tereikia turėti interneto svetainės adresą ir pateikti užsakymą 321.lt komandai. Už vieno lito per mėnesį mokestį potencialiam klientui bus suteiktos šios paslaugos: interneto svetainės sukūrimas ir patalpinimas serveryje, galimybė naudotis susikurta pašto dėžute.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jei vartotojas neturi interneto svetainės adreso, galime jį užregistruoti. Kaina nėra didelė, ji priklauso nuo to, koks adreso baigmuo, taigi gali būti nuo keliasdešimt iki kelių šimtų litų per metus“, – sakė Kristina Sederevičiūtė (nuotraukoje).

Kaip teigia 321.lt specialistai, sukurtą svetainę administruos užsakovas, tačiau prieš tai jam reikės į specialią formą įrašyti duomenis, norimus publikuoti svetainėje.

„Pateikdamas duomenis klientas iš karto galės matyti, kaip atrodys jo tinklalapis, taigi bus įmanoma operatyviai atlikti norimus pakeitimus“, – projekto START‘as ypatumus komentavo Kristina Sederevičiūtė.

REKLAMA

Susikurti svetainę – vis pigiau

Paslauga aktyvuojama tada, kai užsakovas apmoka išankstinę sąskaitą. Apie tai informuojama e. paštu. Kai vartotojas nori aktyvuoti savo svetainę ir padaryti matomą internete, jam tereikia prisijungti prie 321.lt klientų zonos ir paspausti tam tikrą mygtuką. Kaip teigia Kristina Sederavičiūtė, STRAT‘as – tai itin patogus ir greitas būdas už vieno lito mėnesinį mokestį tapti matomiems internete.

Lietuvoje panašaus pobūdžio paslaugas už 300 litų metinį mokestį teikia IĮ „Teratekas“, kurios specialistai adresu Nemokamossvetaines.lt siūlo pasinaudoti jau sukurtais svetainių šablonais, taigi tenka mokėti tik už svetainės talpinimą serveryje.

Vėjūnė Kubilė   

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų