REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Shaquille‘as O‘Nealas sužaidė pirmąsias rungtynes Fynikso „Suns“ komandoje, o Jasonas Kiddas po ilgos pertraukos užsivilko Dalaso „Mavericks“ marškinėlius.

REKLAMA
REKLAMA

Traumų pėdsakų nematyti

Sh. O‘Nealo debiutas įvyko Los Andžele per mačą su buvusia vidurio puolėjo komanda - „Lakers“.

REKLAMA

Naujasis „Suns“ vidurio puolėjas pelnė 15 taškų ir atkovojo 9 kamuolius, tačiau pergalę iškovojo „Lakers“.
Sh. O‘Nealas prieš rungtynes širdingai pasisveikino su Kobe Bryantu ir pradėjo mačą starto penkete. Tačiau žaidimas aukštaūgiui sekėsi prastai ir jau po 3 min. jis buvo pakeistas.

Į aikštę jis grįžo pirmojo kėlinio pabaigoje ir pirmuosius taškus naujoje komandoje pelnė dėjimu su varžovo pražanga per D.J. Mbengą. Tiesa, baudos metimo „centras“ nepataikė.

REKLAMA
REKLAMA

Po to Shaqas jau buvo tik antrojo plano veikėjas, o rungtynių nugalėtojo klausimą sprendė šių dienų žvaigždės - K. Bryantas, Pau Gasolis, Steve‘as Nashas ir Amare Stoudemire‘as.

Geriau sekėsi Los Andželo komandos lyderiams. K. Bryantas pelnė net 41 tašką, P. Gasolis pridėjo 29. Lamaro odomo sąskaitoje - 22 taškai ir 11 atkovotų kamuolių. Kartais neblogai pasirodyti pavykdavo Sašai Vujačičiui.

Įdomu buvo žiūrėti į pasikeitusį „Suns“ žaidimą. Tiesa, S. Nashas labiau pats rinko taškus nei kūrė progas kitiems (26 taškai ir 8 rezultatyvūs perdavimai). Tačiau svarbiausia permaina - A. Stoudemire‘o, kaip sunkiojo krašto puolėjo, atgimimas. Anksčiau jam tekdavo užimti vidurio puolėjo poziciją. Dabar varžovų aukštaūgiai turėjo skirti dėmesio Sh. O‘Nealui, todėl negalėjo po krepšiui „smaugti“ vien tik Amare. A. Stoudemire‘o žaidimas tapo įvairesnis, jis dažniau galėjo žaisti atsisukęs veidu į krepšį. Puolėjas per šį mačą pelnė 37 taškus ir atkovojo 14 kamuolių. Grantas Hillas ir Leandro Barbosa pridėjo po 17 taškų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sh. O‘Nealas žaidė 29 min., per jas pataikė 6 iš 9 dvitaškių ir 3 baudos metimus iš 8. Vidurio puolėjas neatsiliko nuo greito „Suns“ žaidimo, aktyviai kovojo, keletą kartų griuvo ant parketo paskui kamuolį. Nebuvo net nepanašu, kad šis žaidėjas turėtų kokių nors sunkumų dėl sveikatos.

6 klaidos

J. Kiddui per pirmąjį mačą „Mavericks“ komandoje nepavyko prilygti ir Sh. O‘Nealui. Įžaidėjas per 37 min. pelnė 8 taškus, atkovojo 6 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus, bet 6 kartus suklydo. „Mavericks“ išvykoje rezultatu 92:104 nusileido Naujojo Orleano „Hornets“ ekipai.

REKLAMA

„Mavericks“ komandai Dirkas Nowitzki pelnė 31 tašką ir atkovojo 8 kamuolius, o nugalėtojų ekipoje nesulaikomas buvo Chrisas Paulas - 31 taškas, 11 rezultatyvių perdavimų ir 9 perimti kamuoliai. Komandos lyderiui puikiai padėjo Predragas Stojakovičius ir Davidas Westas, pelnė po 18 taškų, Bobby Jacksonas pridėjo 17.

Visi trečiadienio rezultatai:
Pacers - Cavaliers 97:106
76ers - Knicks 124:84
Raptors - Magic 127:110
Nets - Bulls 110:102 (po pratęsimo)
Hornets - Mavericks 104:93
Bucks - Pistons 103:98
Suns - Lakers 124:130
Kings - Hawks 119:107
Warriors - Celtics 119:117
Clippers - Grizzlies 100:86

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų