REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Venecijoje Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentas Vladas Garastas ir LKF projektų vadovas Mindaugas Špokas susitiko su FIBA Europos vadovais: prezidentu George'u Vassilakopoulu, generaliniu sekretoriumi Naru Zanolinu ir vykdančiuoju direktoriumi Kosta Iljevu.

REKLAMA
REKLAMA

Susitikimo metu FIBA Europe vadovai buvo supažindinti su pasirengimo planu 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionatui (arenų statybų terminais bei infrastruktūra). Taip pat buvo apžvelgti atlikti darbai bei pristatyti artimiausi šių metų veiksmai.

REKLAMA

FIBA Europos prezidentas pasidžiaugė esama padėtimi bei dar kartą patvirtino neabejojantis tuo, kad Lietuva surengs vieną iš geriausių Europos čempionatų. FIBA Europos vadovas išreiškė norą iki 2008 m. pabaigos apsilankyti Lietuvoje.

Po to LKF atstovai susitiko su 2009 m. Europos vyrų krepšinio čempionato, kuris įvyks Lenkijoje, organizacinio komiteto nariais. Pokalbio metu nutarta šių metų kovo arba balandžio mėnesį surengti oficialių susitikimą LKF būstinėje Vilniuje. Tokio susitikimo tikslas būtų aptarti abiejų federacijų bedradarbiavimo galimybes ruošiantis 2009 m. ir 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionatams. Taip pat, susitikimo Venecijoje metu buvo pasidalinta turima medžiaga bei artimiausiais planais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų