REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Būsimojo nacionalinio investuotojo „Leo LT“ vadovas bus išrinktas atvirai ir skaidriai, žada premjeras Gediminas Kirkilas. Jis tikisi, kad procesą padės prižiūrėti ir žiniasklaida.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš neabejoju, kad konkursas bus skaidrus ir bus parinktas tikrai kompetentingas vadovas, vadybininkas“, - interviu Žinių radijui sakė premjeras.

REKLAMA

Pasak G.Kirkilo, būsimasis „Leo LT“ vadovas turėtų išmanyti specifinius energetikos sektoriaus reikalus.

„Aš kandidatų kol kas neturiu, nors, aišku, galvoju, kas ten turi būti. Neabejoju, kad tai turi būti pakankamai patyręs vadybininkas, bent jau vadovavęs didelėms įmonėms, dideliems projektams. Ir, kaip žinote, kadangi valstybė šiuo atveju turi daugumą ir valdyboje ir stebėtojų taryboje, tai valstybės balsas šiuo atveju bus lemiamas“, - sakė G.Kirkilas.

REKLAMA
REKLAMA

Būsimos nacionalinio investuotojo akcininkės „NDX energijos“ vadovas Žilvinas Marcinkevičius trečiadienį Lietuvos televizijos laidai „Panorama“ atskleidė, kad „Leo LT“ galimo vadovo dairomasi bankų, kelių tiesimo, telekomunikacijų sektoriuose.

„Yra labai stiprus vadovas, kuris vadovauja bendrovei „Teo LT“, arba bankų vadovai, Nerijus Eidukevičius“, - Lietuvos televizijos žinių laidai „Panorama“ sakė verslininkas.

„Teo LT“ vadovauja Arūnas Šikšta. Iš bankų Ž.Marcinkevičius paminėjo SEB banko vadovą Audrių Žiugždą, „Hansabanko“ valdybos pirmininką Giedrių Dusevičių. Potencialiu kandidatu Ž.Marcinkevičius įvardijo ir „Kauno tiltams“ vadovaujantį ilgametį ūkio viceministrą, kuravusį energetikos klausimus, Nerijų Eidukevičių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų