REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidentas pareiškė pasitikėjimą, kad „Vilniaus prekyba“ Lietuvos neišduos.

Grąžinti įstatymo kad ir su maža pataisėle svarstymui iš naujo, tad ir balsuoti iš naujo, tiesiog neleista. Rizika. Visa Lietuva matė ekranuose, kaip net „opoziciniai“ darbiečiai buvo sutrikę, o paskui gavo autoritarinę komandą iš namų arešto ir paklusniai nužygiavo atlikti savo funkcijos. Nerizikuosime leidę mąstyti. Toks buvo viešas aktas, ir aktas yra.

REKLAMA
REKLAMA

Lieka tikėtis, kad Prezidentas pasitikėjo patikimai, kad „Vilniaus prekyba“ pasirodys esanti gerosios valios nacionalinis kapitalas.

REKLAMA

Užtat aktą sekė aktelis, kokių net Rusijos Dūmoje dar neregėta.

Mutavusieji komunistai ten dar leidžia nemutavusiems manyti ir balsuoti kitaip. Lietuvos dūmoje eina keršydami moterų rankomis. Ponas Gediminas Kirkilas plius dar vienas ponas keršys ir demokratinei opozicijai, ir mutavusiems į šoną, kad ligi pat rinkimų būtų tiriami dėl valstybiškai įtartino balsavimo kitaip. Kad nedrįstų daugiau. Tokio laisvo mandato – balsuoti prieš valdžią – Lietuvoje nuo šiol neturės būti, nesvarbu, ką sako ta jūsų Konstitucija.

REKLAMA
REKLAMA

Išties dar yra Konstitucija ir dar ne visai valdomas Konstitucinis Teismas. Kas mato naujųjų komunistinių užsimojimų gelmę – įvesti susimetančios daugumos politinį terorą mažumai – tegul nedelsdami surenka parašus.

Toks mano palinkėjimas šv. Valentino dienai.

2008-02-14
Ženeva

Vytautas Landsbergis yra Europos Parlamento narys

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų