REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

NBA Vakarų konferencijoje pirmaujantys klubai siautėja.  Iš pradžių Los Andželo „Lakers“ iš Memfio „Grizzlies“ įsigijo Pau Gasolį. Po to Fynikso „Suns“ iš Majamio „Heat“ perėmė Shaquille‘ą O‘Nealą. Dabar atėjo Jasono Kiddo eilė. Artimiausiu metu jis iš Naujojo Džersio „Nets“ turi persikelti į Dalaso „Mavericks“ klubą, kuriame tolimais 1994 metais pradėjo profesionalo karjerą.

REKLAMA
REKLAMA

Taip, remdamasi neoficialiais, tačiau gerai informuotais, šaltiniais, skelbia ESPN.

Dar neseniai „Mavericks“ savininkas Markas Cubanas tvirtino, kad J. Kiddo nenupirks, nes turėtų už jį atiduoti pusę komandos (įžaidėjas šį sezoną uždirbs 19,7 mln. dolerių, o mainai privalo būti lygiaverčiai). Sekmadienį „Mavs“ bosas matė, kaip „Nets“ nušlavė jo komandą (101:82) ir tikriausiai pakeitė nuomonę. Ypač žinodamas kaip stiprinasi konkurentai.

REKLAMA

Na ir panašu, jog M. Cubanas tikrai atiduos už J. Kiddą pusę savo komandos. Kartu su įžaidėju į Dalasą turi atvykti puolėjas Malikas Allenas, o priešinga kryptimi keliaus Devinas Harrisas, Jerry Stackhouse‘as, DeSagana Diopas, Deveanas George‘as ir Maurice‘as Ageris. Be to, „Nets“ gaus naujokų kvietimo pirmajame šių bei 2010 metų naujokų biržų rate teisę ir maksimalią NBA leidžiama sumą pinigų - 3 mln. dolerių.

Įdomi ir netgi kurioziška yra J. Stackhouse‘o padėtis. Jis bus išmainytas, tačiau Naujajame Džersyje gal net nepasirodys. Mat „Nets“ iš karto išpirks jo kontraktą. Po 30 dienų jis galės pasirašyti sutartį su bet kuria NBA komanda ir tai bus... „Mavericks“. Krepšininkas jau pats viešai pareiškė, kad yra visiškai patenkintas netikėtai gautomis 30 dienų atostogomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų