REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Nevėžio“ fanų klubas – jau realybė

Kaip ir kiekviena Lietuvos krepšinio ekipa, Kėdainių „Nevėžis“ nuo šiol turės savo fanų klubą. Ištikimiausi aistruoliai susivienijo ir kovoja už savo komandą, džiaugiasi kiekviena padovanota pergale ir drauge liūdi po nesėkmingų rungtynių.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmųjų fanų klubo užuomazgų buvo jau 2004/2005 metų sezone, kai į varžybas iš Ruklos dalinio buvo pradėti vežti kareiviai. Tada geniali idėja kilo fanų klubo prezidentui ir įkūrėjui Sigitui Bačiauskui, subūrė nedidelę gerbėjų grupę, kuri po truputį plečiasi.

REKLAMA

 Su komanda savo gimtadienį jau paminėjo Edgaras

Ypač fanų veikla suaktyvėjo prieš dvejus metus, kai „Nevėžis“ iškovojo trečiąją vietą SEB BBL II-ajame divizione.

Šiuo metu fanų klubą sudaro apie 20 aistruolių, kurie nuolat susirenka stebėti mylimos komandos rungtynių namuose, o kartais – ir išvykose.

Nors LKL ir BBL iššūkio taurės turnyras jau persirito į antrąją pusę, ir dabar komandai reikia aistruolių palaikymo. Tad visi, norintys prisijungti prie fanų klubo, yra laukiami. Tapę fanų klubo nariais galės nemokamai stebėti „Nevėžio“ rungtynes namuose, dalyvauti išvykose, fanų bei krepšininkų gimtadienių paminėjimuose, bendrauti su žaidėjais,  linksmai praleistą laiką.

REKLAMA
REKLAMA

Mėnesinis nario mokestis – 10 litų.

„Džiugu, kad yra sirgalių, kurie palaiko mus ir namuose, ir išvykose. Esu tikras, kad įkūrus oficialią organizaciją padidės susidomėjimas krepšiniu, o fanų dėmesys mūsų netrikdys“, – sakė ,,Nevėžio“ treneris Gintaras Leonavičius.

Kuriamas ir „Nevėžio“ fanų tinklapis – www.neveziofanai.ten.lt
Visi, norintys įstoti į „Nevėžio“ fanų klubo gretas, gali skambinti Sigitui 8 687 26042, Justinai 8 658 53959, Viltei 8 638 82323 arba siųsti laiškus el. adresu: [email protected]

Justina Šveikytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų