REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tauragiškius V.Muntianas gundė Aliukais

Seimo pirmininkas Viktoras Muntianas į šeštadienį Tauragėje vykusį Pilietinės demokratijos partijos susitikimą su visuomene atvyko tarnybine mašina ir lydimas apsaugininkų.

REKLAMA
REKLAMA

Kol oficialiai neprasidėjo rinkimų agitacijai skirtas laikas, pilietininkai išnaudojo galimybę ir rinkėjus į susitikimą viliojo pilietininkų ansamblio „Pusbroliai Aliukai ir sesutė“ koncertu.

REKLAMA

Susitikti su Pilietinės demokratijos partijos vadovais ir atstovais Seime susirinko kiek daugiau nei šimtas tauragiškių. Kultūros rūmų salėje tarp kitų tauragiškių sėdėjo ir Valstiečių liaudininkų sąjungos Tauragės skyriaus vadovas Kęstutis Balašaitis su rajono mero patarėja Aušrine Norkiene. Jie buvo kone vieninteliai vietos politikai susitikime, išskyrus Algirdą Kazį Čeliauską, Pilietinės demokratijos partijos Tauragės skyriaus vadovą. Pastarasis sėdo į kėdę scenoje, partijos pirmininko ir jo pavaduotojo Andriaus Baranausko kairėje.

REKLAMA
REKLAMA

Daina susitikimą pradėję „Pusbroliai Aliukai ir sesutė“ prisistatė esą Pilietinės demokratijos partijos nariai ir pristatė su visuomene susitikti panorusius politikus. Pirmasis apie tai, kad partijos jaunimas sumanė surengti susitikimus su rajonų visuomene, papasakojo Seimo pirmininkas Viktoras Muntianas. V.Muntianas pripažino, kad dabartinėje valdžioje tebeegzistuoja korupcija bei viešųjų ir privačių interesų painiojimas.

Andrius Baranauskas, partijos pirmininko pavaduotojas, tauragiškiams pasakojo, kodėl kai kurie pilietininkų frakcijos Seime nariai balsavo už Atominės elektrinės įstatymo priėmimą. Nebuvo pamiršti ir geri pilietininkų darbai. A.Baranauskas priminė, kokias įstatymų pataisas palaikė šios frakcijos atstovai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pilietininkai pakvietė tauragiškius pateikti klausimus. V.Muntianui teko nelengvas uždavinys, bandant paaiškinti, iš kur Lietuva gaus elektros, kai 2009 metais bus uždaryta Ignalinos atominė elektrinė. Ne ką lengviau Seimo pirmininkui buvo atsakyti ir į klausimą, kaip išgyventi žmogui, gaunančiam minimalią algą.

- Matau, kad apie pilietinę demokratiją reikalai nelabai domina, - išvadą susitikimo pabaigoje padarė V.Muntianas.

Netrukus jis sėdo BMW markės limuziną ir lydimas dviejų automobilių kortežo išvyko iš Tauragės. Į susitikimą atėję tauragiškiai liko klausytis „Pusbrolių Aliukų ir sesutės“.

Tauragėje pastarąjį mėnesį Viktoras Muntianas lankėsi antrą kartą.

Gintaras GRAŽINSKAS
Renaldo Malycho nuotrauka

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų