REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Simonos Jakubėnaitės, kuri neseniai kartu su Linu Adomaičiu paskelbė apie dueto išsiskyrimą, muzikinis kelias suka į Jungtines Amerikos Valstijas. Nuo rudens Simona studijuos muziką Bostone, kur ketina nepraleisti progos įgyvendinti muzikines idėjas ir įsiskverbti į amerikietiškos muzikos pasaulį.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai su ilgamečiu scenos partneriu L.Adomaičiu išleidusi paskutinį albumą, Simona šiuo metu intensyviai ruošiasi kovo pabaigoje Paryžiuje vyksiančiai perklausai, kuri yra itin svarbi Italijoje džiazo festivalyje laimėtoms studijoms. Užsiėmusi mergina šiomis dienomis taip pat ruošiasi ir ketvirtadienį pristatomam naujam muzikiniam projektui „Tabami Divas”. “Visada grožėjausi „Tabami” renginiais, todėl, gavusi pasiūlymą dalyvauti šiame šou, apsidžiaugiau. Kol išvyksiu į JAV, tikrai dar noriu ką nors nuveikti ir Lietuvoje”, - sakė Simona.

Simona nekantrauja išvykti tobulinti savo vokalinių sugebėjimų į daugybę muzikos legendų pagimdžiusią šalį ir yra pasiryžusi išnaudoti visas ten pasitaikysiančias galimybes. „Stengsiuosi ten nuveikti kuo daugiau, juk ten visai kita erdvė, kitokia muzikinė kultūra, manau, ten didesnė muzikos laisvė”, - kalba atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų