REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Harvardo universitetas paskelbė Paris Hilton metų moterimi

Apie du šimtus vieno prestižiškiausių D. Britanijos Harvardo universiteto studentų daugiau nei valandą stovėjo lietuje, kad paklausytų kalbos, kurią sakė toli gražu ne profesorius.

REKLAMA
REKLAMA

Surinkti tokią garbingą publiką pavyko žinomai „vakarėlių liūtei“ Paris Hilton, kurią garsus universiteto leidinys „Harvard Lampoon“ paskelbė „Metų moterimi“.

REKLAMA

Nors ir jau nebe tokia „turtinga paveldėtoja“, tačiau vis dar garsi avantiūristė, vakarėlių mėgėja, sėkminga verslininkė teigia labai nustebusi, kai sužinojo, kad ją pagerbė tokio garsaus universiteto žinomas humoristinis žurnalas.

P. Hilton teigia net nesapnavusi, kad jai gali tekti tokia garbė ir negailėjo liaupsių susirinkusiems studentams bei pačiam universitetui.  „Jūs tokie „klasiški“, jai būdingu stiliumi sakė Paris.

Nors „Harvard Lampoon“ yra humoristinis žurnalas, tačiau šis apdovanojimas laikomas gana prestižiniu. Jį kažkada yra gavę W. Churchillis ir Robinas Williamsas. Anksčiau „Metų moterimis“ buvo tapusios Scarlet Johnson, Sarah Jessica Parker. Nors Paris Hilton neatrodo turinti kažką bendro su Harvardo idealais, tačiau sudentai ją laiko „stiliaus ikona“ ir žavisi tuo, kad ji pasiekė tokį stulbinamą populiarumą bei savarankiškai sukaupė nemažą kapitalą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų