REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kriminalinis trileris "Šioje šalyje nėra vietos senukams" (No Country for Old Men) užsitikrino lyderio pozicijas kovoje dėl "Oskaro" statulėlių po to, kai šeštadienį Los Andžele laimėjo dar vieną svarbų kino industrijos apdovanojimą, paskelbė JAV Scenaristų gildija.

REKLAMA
REKLAMA

Broliams filmų kūrėjams Joelui ir Ethanui Coenams (Džoelui ir Itanui Koenams) geriausiai pritaikyto scenarijaus prizas JAV Scenaristų gildijos apdovanojimuose atiteko už 2005 metais Cormaco McCarthy (Kormako Makarčio) parašyto to paties pavadinimo romano ekranizaciją.

REKLAMA

"Šioje šalyje nėra vietos senukams", kuris pasakoja apie JAV pasienyje su

Meksika nepavykusį narkotikų sandėrį ir žiaurius šio įvykio padarinius, vasario 24 dieną rengiamuose Akademijos apdovanojimuose nominuotas aštuoniems "Oskarams".

Prizas už geriausią originalų scenarijų atiteko buvusiai striptizo šokėjai Diablo Cody (Diablo Kodi) už pripažintą komediją "Juno" apie paauglę, mėginančią susitvarkyti su neplanuotu nėštumu.

Dėl praėjusiais metais prasidėjusio streiko JAV Scenaristų gildijos apdovanojimai buvo paskelbti nerengiant oficialios ceremonijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų