REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ministras Pirmininkas Gediminas Kirkilas informavo Latvijos Ministrą Pirmininką Ivarą Godmanį apie Seime priimtas naujos atominės elektrinės įstatymo pataisas ir pareiškė viltį, kad keturių šalių derybos dėl naujos branduolinės jėgainės vystymo galės prasidėti artimiausiu metu. Ivaras Godmanis, Lietuvoje viešintis su oficialiu vizitu, pareiškė, kad Latvija ir toliau išlieka suinteresuota naujos jėgainės statyba ir tikisi, kad neliks kliūčių kuo greitesniam projekto vystymui.

REKLAMA
REKLAMA

G.Kirkilas taip pat informavo, kad kitą savaitę Lenkijoje bus pasirašomas Lietuvos – Lenkijos elektros tiltą vystysiančios kompanijos steigimo susitarimas, o šią savaitę Švedijoje jau buvo pasirašytas memorandumas dėl Lietuvos – Švedijos elektros tilto vystymo.

Lietuvos Vyriausybės vadovas išreiškė nuogąstavimą dėl pavojų aplinkai tiesiant "Nord Stresam" dujotiekį Baltijos jūros dugnu ir pakartojo, kad Lietuva neketina jungtis prie "Nord Stresam". G.Kirkilo nuomone, Baltijos jūros valstybių aplinkosaugos ministrai turėtų artimiausiu metu susitikti ir aptarti nepriklausomos poveikio aplinkai studijos galimybę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų