REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Playboy“ bosas Hugh Hefneris patvirtino, kad jis su savo mergina Holly Madison mėgina pradėti kūdikį.

REKLAMA
REKLAMA

28 metų modelis gandus, jog yra nėščia, pakurstė dar praėjusią vasarą, kai dėl prastos savijautos atsisakė duoti interviu per Monte Karlo televizijos festivalį Monake.

REKLAMA

Vėliau per kitus interviu ji kalbėdavo apie kūdikius ir žurnalistams sakė: "Kitais metais ar vėliau su Hefu noriu susilaukti vaikų... Jis yra geriausias meilužis, kokį tik turėjau".

Pastaruoju metu pasirodė pranešimų, kad H.Hefneris ir H.Madison dėl pagalbos pastojant kreipėsi į vaisingumo kliniką, bet pora neprarado vilties pradėti kūdikį natūraliai.

"Mes tikrai norime kūdikio. Mes dedame daug pastangų! Ideali dovana Valentino dienos proga man būtų namas ir kūdikis", - sakė H.Madison.

REKLAMA
REKLAMA

H.Madison yra viena iš trijų merginų, šiuo metu palaikančių kompaniją 81 metų "Playboy" bosui. Tačiau pats H.Hefneris tvirtina, kad ji yra jo numeris pirmas.

"Holly myliu labiausiai. Prieš penkerius ar šešerius metus ji buvo tiesiog viena iš septynių merginų, bet... Aš ją stipriai įsimylėjau. Ji yra ta moteris, su kuria santykiai truks visą likusį mano gyvenimą", - sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų