REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos verslininkai vis aktyviau domisi galimybe ne pirkti, o nuomotis kompiuterinę techniką.

Kompiuterinės įrangos nuomos paslauga Lietuvoje gyvuoja jau 2-3 metai. Pasak specialistų, ši rinka tik dabar pradeda skleisti sparnus, rašo "Vilniaus diena" ir "Kauno diena".

REKLAMA
REKLAMA

"Ilgalaikė nuoma tik įsibėgėja. Per metus įgyvendiname apie 50 projektų, kurių apimtis siekia nuo 1 iki 10 ir daugiau kompiuterių. Užsakymų kasmet daugėja", - sakė bendrovės BMS nuomos projektų vadovas Vilniuje Tomas Vasiljevas.

REKLAMA

Anot jo, dažniausiai norą nuomotis įrangą pareiškia tarptautinės kompanijos, todėl ir nuomos verslo plėtra sparčiausiai vyksta sostinėje.

"Kiti didieji miestai kol kas atsargiai žvelgia į šią paslaugą", - konstatavo T.Vasiljevas.

Telekomunikacijų bendrovės "Teo LT" atstovas Antanas Bubnelis tikino, kad kompiuterinės įrangos nuoma aktyviai domisi smulkusis ir vidutinis verslas.

Pasak jo, daugiausia užsakymų sulaukiama Vilniuje, tačiau vis daugiau jų gaunama ir iš kitų šalies miestų. Šiandien visoje šalyje "Teo LT" turi apie 400 klientų, nuomojančių kompiuterinę įrangą.

REKLAMA
REKLAMA

"Teo LT" ilgalaikės kompiuterių nuomos paslaugas pradėjo teikti prieš metus ir pabrėžia, kad rezultatai nuteikia optimistiškai.

"Manome, kad šios paslaugos populiarumas greitai didės, nes verslui plėsti būtina naujausia technika, o pačioms įmonėms gana sunku nuolat ją atnaujinti", - sakė A.Bubnelis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų